Ани Цолова крета с 250 лева на месец! Бившата водеща обаче твърди, че работи с 5 от най-големите компании у нас

https://hotarena.net/laifstail/ani-colova-kreta-s-250-leva-na-mesec-bivshata-vodeshta-obache-tvardi-che-raboti-s-5-ot-nai-golemite-kompanii-u-nas HotArena.net
Ани Цолова крета с 250 лева на месец! Бившата водеща обаче твърди, че работи с 5 от най-големите компании у нас

Ани Цолова е пред финансов колапс или поне така сочат документите на фирмата, която бившата водеща на „Здравей, България“ основа, след като бе пропъдена от Нова телевизия, узна HotArena.

 

Според отчета на журналистката за 2018 г. тя е изкарала едва 3 хиляди лева за целия период. Проста сметка показва, че сумата, разделена на 12, спада до 250 лева месечно, с които Цолова би трябвало да покрива битовите нужди на семейството си, писа „Ретро“.

 

Цифрата обаче е твърде ниска и едва ли би било възможно само с такъв доход тв звездата да покрива сметките на палата си в „Драгалевци“, собствените си нужди, тези на мъжа си Васил и сина им Калоян. В същото време обаче фактите се разминават с твърденията й, че бизнесът й цъфти, а клиентите й се множат.

 

Два месеца без почивен ден. Работа с 5 от най-големите компании в България. Серия от индивидуални обучения. Тренинги с мениджъри от най-различни сектори. Много въпроси и още повече отговори. Благодаря за доверието! Едно добро начало. Новата седмица започва“, написа Цолова.

 

Хвърлям телефона и излизам в кратка почивка. Около многото работа, за малко да забравя, че от време на време трябва да се натиска паузата. Преди това искам да кажа на всички, които ми се довериха и/или бяха част от обученията ми през изминалите месеци – благодаря! Беше чест да работя с толкова добри професионалисти от най-различни сфери. Накратко – запознах се с чудесни хора. Има ги!“, допълни тя.

 

Преди да напусне екрана, Цолова се е разписвала срещу 10 000 лева месечно в продължение на години.

8 Коментара

Наталия

преди 4 години

3000 лв. на месец са малко, а тя живеела с 3000 на година. Друг път. Нищо не разбирам от отчети, но какъв е смисъла от тях щом очевидно не са верни? И кой ги прави тези отчети изобщо?

Коментирай

брррр

преди 4 години

Права си, няма как да се живее с 3000 на година, но на месец стигат за много 4-членни семейства, а за други- и по-малко. Но това е друг въпрос, а държавата и политиката тук не коментираме, все пак е сайт за забавление. А отчетите са нужни- държавата точно тук не спи и иска дължимото.

Коментирай

Наблюдател до кокошката долу

преди 4 години

Безсрамница!! Ти знаеш ли какво са не 3000, 1000 лева за едно по бедно българско семейство!? Не всички сме бездетни парцалеси, които си го слагат със всеки чичак!

Коментирай

Наталия

преди 4 години

И аз съм виновна че имаш деца и мъжа ти не изкарва достатъчно?? Не разбирам.

Коментирай

Наталия до брррр

преди 4 години

Ани Цолова нали работи в Нова телевизия, а тя не е държавна. Какво общо има тя с държавата? Признавам си, че не разбирам нищо от отчети.

Коментирай

брррр

преди 4 години

Наталия, тъпомера ти направо се счупи- тука рязко заби стрелката в дъното. Децата правят човека щастлив и не е нужно да остарееш, за да го разбереш. Определен доказваш, че имаш само една гънка и седиш върху нея. По-добре хората да спрат да ти четат глупостите и да им се връзват, защото в реалния живот едва ли биха общували с парцал, защо да е така във виртуалния. Много си елитна, затова висиш по цял ден пред компа и лющиш семки, вместо да си в Дубай. Мечтай за 3000...

Коментирай

456

преди 4 години

Тя не работи вече в Нова тв.Има своя фирма и написаните данни са от отчетите на фирмата й, не от работата й в телевизията.Искат да кажат,че в постовете си пуска съобщение,че е претрупана от работа,а отчетите показват нисък доход.Тоест предполага се че или няма толкова работа,или има укрити неща.

Коментирай

Ема

преди 4 години

Наталия, нали си много начетена и образована? За годишен финансов отчет на фирма не си ли чувала? Затова сега НАП ще погне и приятелката ти Моника, която не е декларирала доходи от фирмите си, а има уж 400 000лв кеш... По-добре спри да пишеш под всяка статия, че пишеш само глупости и се излагаш. Аз вече си мисля, че не може някой да е чак толкова зле и нарочно пишеш тъпотии, за да провокираш

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.