Аня Пенчева се зае да отрака Ергена

https://hotarena.net/laifstail/ania-pencheva-se-zae-da-otraka-ergena HotArena.net
Аня Пенчева се зае да отрака Ергена

Вечната красавица на българския театър и кино Аня Пенчева е взела под крилото си станалия популярен с риалити шоуто „Ергенът“Виктор Стоянов, разкриха пред „България Днес“ нейни колеги. Пенчева предава умения и тънкости за сцената на Виктор.

Покрай спектакъла „Ексклузивна актьорска вечер“ на младежа му е нужна всякакъв възможна помощ, тъй като е хвърлен в дълбокото да си партнира на сцената още с любимците на публиката Мариус Куркински и Албена Михова, с които играе заедно представлението, което два часа кара публиката да се държи за корема от смях. Участват още  Ненчо Илчев, Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов,  Евгени Будинов Иво Аръков. Всички се грижат да въведат Виктор в занаята, казват от екипа. Те са впечатлени  от неговата ангажираност старание, а се оказва и скромно момче, което не се е главозамаяло от бързо придобитата популярност. 

А че това е така,  се доказва след представленията, тъй като Виктор се налага да позира за снимки с дузина почитателки, предимно в ученическа възраст, всяка вечер.

3 Коментара

......па

преди 1 година

Тя отрака бай Тошо и цялото ЦК на БКП за което партията и подари апартамент та един Виктор няма да отрака,а и той си пада по милфове.

Коментирай

EРГЕНЪТ

преди 1 година

много мило!

Коментирай

старата торба

преди 1 година

ш мъ прощаваш ама това си е ГИЛФ , минало е милфското време преди 10г

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.