Анита Мейзер: Влюбих се отново

https://hotarena.net/az-jenata/anita-meizer-vliubih-se-otnovo HotArena.net
Анита Мейзер: Влюбих се отново

„Влюбих се отново…”, загадъчно пуска бомбата Анита Мейзер.

 

Скандалната моделка и бивша затворничка, която бе осъдена за непредумишленото убийство на съпруга си, среща нова любов в Америка, където се подвизава от известно време.

 

Но не се е влюбила в човек.

 

„Влюбих се... никога не съм имала кученце, но срещнах истинска и всеотдайна любов от която имам нужда. Казва се Тита и е родена на 15 октомври 2020 г.\", пише Мейзер за бяло четириного, което я теши и радва, пише „България Днес“.

 

4 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Горкият човечец, не завиждам на никого, в когото се е влюбила тази персона. Бих му препоръчал да си наеме охранителна фирма, за да намали рисковете за живота си!

Коментирай

......па

преди 3 години

Не ни интересува.

Коментирай

Кристина

преди 3 години

Фигаро, добре че се появи в този сайт. Влизам да се забавлявам на БГ простотията и отскоро ти следя коментарите и искрено ме забавляваш с хумора си и градивната си критика! Напред!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Абе то да се чудиш да се смееш ли или да плачеш, когато четеш тези простотии, но ако успея да накарам поне едим човек да се усмихне на моите простотии, значи денят е бил успешен.... Но с Анита шега не бива, това е сериозно. А и нека не забравяме, че тя е фен ма Тръмп и сигурно в момента не е на себе си, след загубата на любимеца ѝ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.