Анн Джи пропищя от ММА боец: Завлече ме с пари!

https://hotarena.net/laifstail/ann-dji-propishtia-ot-mma-boec-zavleche-me-s-pari HotArena.net
Анн Джи пропищя от ММА боец: Завлече ме с пари!

MMA боец измами певицата Анн Джи, като и отмъкна с лекота хилядарка под предлог, че ще й уреди реклама в нета, ожали се пред „Телеграф“ самата тя.

Хубавицата се доверила на спортиста,  като го познавал отдавна. Двамата тренирали в една и съща зала и се движили в едно обкръжение. На мацката дори и през ум не и минавало, че е възможно момче, и то спортист, да прибегне до такава долна измама.

Изпълнителката получила предложение от спортиста Антонио Бушев, че той може да й помогне да развие рекламна кампания в нета. Момчето й обяснило, че има екип от хора, които много разбират от това, и така се договорили за конкретна сума, която певицата трябвало да преведе по банков път. Анн Джи не се усъмнила дори когато Антонио й дал сметка на трето лице, за да преведе сумата.

\"Става дума за 1000 лв. Аз съм събирала тези пари специално, за да ги инвестирам в реклама, бяха предназначени за това, за мен това не са малко пари, за които да махна с лека ръка. Много жалко, че в българския MMA влизат такива слаби, без капка мъжко достойнство момчета“, жалва се певицата.

В момента, в който изпратила сумата, MMA новобранецът си изпарил, рекламният пакет, за който блондинката заплатила, така и не се активирал. След като се опарила негови съотборници разкрили на красавицата, че хитрецът всъщност се увлича по хазарта и парите и най-вероятно са отишли в тази посока, писа \"Телеграф\".

6 Коментара

ХАХАХА 50лв жиголо

преди 1 година

Тоя Антониш Бушев е такова лайно и евтин боклук , ходеше да спи с дъртаци мъже за по 50лв нещастника сега до там ли е прибягнал да мами хората утрепка евтина смешна

Коментирай

1

преди 1 година

никой не и виновна, такива са всички жени. само търсят мусколести ММА или някакви богаташчета с татуси

Коментирай

?

преди 1 година

тя е искала реклама и си е платила ти малоумен боклук ли си , изтрябвал и е на нея тоя педерас за 50лв на час с дъртаците

Коментирай

о

преди 1 година

Да рекламира какво? Какво има за продаване?

Коментирай

До ?

преди 1 година

Като искаш реклама, плащаш на рекламна агенция, а не на мма спортист. Тъпа е, точка по въпроса. А може и да й е обещал хилядарка, ако му пусне. И после да избягал. Ама в нета не върви да се каже, че са за секс тия пари, та дай да го наречем "рекламна кампания"...

Коментирай

Ivan

преди 1 година

тоя бушев димитровградския спи с мъже за пари,навсякъде го има по интернет профилите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.