Антон Хекимян излиза с красив турчин манекен

https://hotarena.net/laifstail/anton-hekimian-izliza-s-krasiv-turchin-maneken HotArena.net
Антон Хекимян излиза с красив турчин манекен
Шефът на новините в Би Ти Ви Антон Хекимян все по-често може да бъде забелязан в компанията на красивия модел Тунджай Мустафа с прякор Туни, научи HotArena. Двамата са много близки приятели и непрекъснато пътуват заедно в страната и чужбина. Дружбата им не е тайна в определени среди, но озадачи колегите на Хекимян в Би Ти Ви, тъй като манекена надали се интересува особено от политическото злободневие и в този смисъл едва ли двамата имат много теми за разговор.

188-сантиметровият левент е модел на агенция „Визаж” и е натрупал доста изяви на модния подиум. Той често участва в ревюта и се снима в реклами у нас и по света. Според една от версиите, двамата с Хекимян се запознали във фитнес залата, а според другата – в някакъв сайт, преди около 2 години. Неотдавна папараци заснеха Антон и младока да зареждат с гориво автомобила на арменеца на столична бензиностанция и да се отправят на поредната си кратка вълнуваща ваканция, писа Уикенд.

Именно с Туни журналистът е прекарал лятната си отпуска през миналата година, която премина в съседна Гърция. Там двамата са посетили някои от най-красивите средиземноморски плажове, както и прочутия остров Кефалония. В профилите им в социалните мрежи не липсват снимки от феноменалните места, на които обаче кой знае защо винаги позират поотделно, на едни и същи дати, на едно и също място.  През 2018 г.  пък са празнували рождения ден на журналиста в Атина. Двамата са посетили доста туристически забележителности в България, тъй като отдавна се знае, че Антон е голям родолюбец и пътешественик по душа.

Приятели на Туни разкриха, че той е едно от младите и свежи лица на модния подиум. Занимавал се с мода отскоро, но вече е участвал в много събития, сред които са ревю спектакълът за „БГ модна икона 2016“ на Академията за мода, официално откриване на магазини на модните марки „Агресия“ и „Андрюс”, бил е модел и на фризьори за различни конкурси и се е снимал в реклами и рекламни кампании. Тунджай Мустафа е завършил магистърска степен по Икономика със специалност счетоводство в УНСС, но голямата му страст са пътешествията. Приятелят на Хекимян предпочиталда се придвижва с велосипед. Запалил се по въртенето на педалите в Холандия, където прекарал повече от година. Двамата с Антон имат една и съща любима дестинация – Родопите. Те обиколили тази местност десетки пъти и нямало кътче, където да не са стъпвали. Лятото обичали да плуват във водите на Арда, където Туни ловял риба.

6 Коментара

абе,

преди 2 години

Доста е грозноват в лице,тялото бива.

Коментирай

Ох

преди 2 години

За Тонка е важно как е в гащите рязания.

Коментирай

??

преди 2 години

Hotarena, целта на някой пикантни повторения е да провокирате "пиперливи" коментари. Дори и клюката да е такава,едва ли ще впечатлите аудиторията. Консервативни сме,но и "тихо"толерантни към различните. Това не е наш избор,а не знаем близките ни какъв избор ще направят? По тази и други причини сме внимателни с коментарите. Hotarena,близките на тези мъже ги обичат,приемат,щастливи са ,че те са живи и здрави. Не нагнетявайте омраза защото има много индивиди с първосигнални реакции и могат да бъдат много жестоки!!

Коментирай

Абе

преди 2 години

Педали сър.!

Коментирай

Той

преди 2 години

Не гей е Хекемян а чост ПЕДЕРАСИ ммм дааа

Коментирай

Той

преди 2 години

Не гей е Хекемян а чист ПЕДЕРАСИ ммм дааа

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.