Антон Хекимян няма висше (Журналистът не може да завърши Софийския университет)

https://hotarena.net/laifstail/anton-hekimian-niama-visshe HotArena.net
Антон Хекимян няма висше (Журналистът не може да завърши Софийския университет)

Антон Хекимян няма време да завърши висшето си образование и от 15 години се води студент във Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийския университет.

 

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви  си е взел всички изпити, но не е написал и защитила дипломната си работа и така и не може да се похвали, че е „бакалавър по журналистика”.

 

Хекимян завършва езиковата гимназия „Ромен Ролан“ в Стара Загора с немски и английски. След завършване на средното си образование започва да следва журналистика, но още като студент отива в Би Ти Ви и така прекъсва образованието си в Софийския университет.

 

Любимецът на зрителите все пак се амбицирал да вземе изпити си, но без да ходи на лекции. Преподавателите във ВУЗ-а били благосклонни и прели да препитат Антон дори и без да им е стъпвал на лекции и упражнения. По част от предметите дори минал без изпит, а само с 10 страници курсова работа. В един момент обаче журналиста занемарил обучението си и така до днес. Нищо чудно вече Антон дори да е загубил права и да остане без тапия.

 

„Хекимян не е спирал да работи откакто започна в телевизията. Едва му стигаше да си вземе изпитите. Реално погледнато, дипломата не му трябва, той има достатъчно стаж и известност. Ако реши да сменя Би Ти Ви с друга телевизия, надали някой ще му търси документ за образование”, коментираха пред „Уикенд” от обкръжението на тв водещия.

 

В същото положение като Хекимян бе и неговата колежка Петя Дикова, която също все не намираше време да завърши. Тя над 10 години се водеше студентка по „Електронни медии” в Софийския университет, като последно бе взела тема за дипломна работа, но не се похвали, че е „магистър”.

 

Наследницата на Сашо Диков и Аня Пенчева поне има тапия за „бакалавър” от Американския международен университет в Лондон „Ричмънд“. В момента Пипи, както я наричат приятелите й, се вълнува главно от сина си Александър и предстоящото раждане на второто си дете.

 

За разлика от нея, Антон се е отдал само на работата си в Би Ти Ви и е забравил за незавършеното си образование.

8 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Ами щом пожарникар с интелект на кокошка може да управлява България, защо едно псевдожурналистче, което така или иначе изпълнява заповеди на други и няма абсолютно никаква свобода, да не може да си вее пишкира без диплома. Във всяка една нормална държава дипломата е знак, че имаш основни качества и без диплома не можеш да се подвизваш по високите постове. Опитът има значение, но без диплома не означава нищо. Само при нас всичко върви с гъза напред. Да си жив и здрав, Антоне, но седни си на задника и щом имаш толкова огромен опит си напиши бакалавърската работа. Всеки един уважаващ себе си студент без опит го прави. Срамота!

Коментирай

Голямо важно

преди 3 години

Няма никакво значение, точно за него. Хора, които не могат да напишат буквално едно изречение без грешки и мат 1000 думи в речника, са с висше образование по право, журналистика и т.н. Антон е свестен и бачка това, от което разбира.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Ами тя държавата ни затова е в това състояние, защото основни правила "нямат никакво значение". След като е толкова лесно и всяко куцо кьораво и сакато взима диплома, какво му пречи и той да го направи?

Коментирай

Деяна

преди 3 години

Странно е,но е факт че повечето от интелигентните хора, които познавам нямат дипломи или като Антон не са завършили,влачат и т.н., а най- големите тъпанари са с дипломи,щото не са се стремили към кариера по време на обучението си.

Коментирай

......па

преди 3 години

То плейЛейки като имат "диплома''за вишУ пак работят като древни труженички защото толкова са им възможностите.Дипломата не работи вместо тях.Венета Райкова като толкова се фукаше с 3те си различни дипломи за вишУ,не работи нищо от това ка което има тапия.Бута се в долнопробни жълтурски предавания,сега чукча писател.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Венета е много умна и хитра лисица. За жена, което според мен е по-трудно, изкара доста време в национален ефир. Изгониха я, защото с право много се гаври с хората, а някой не иска това. Пък и на всеки някога му минава времето.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Значи може би не са толкова интелигентни, колкото си мислиш. При положение, че си капацитет, винаги можеш да намериш време да си приключиш образованието. Всички тези глупости, че няма време и смисъл, че има опит и т.н. са оправдания и пълни глупости и ми звучат като онези глупости, които дрънкаха хората по рекламите на кредисимо.

Коментирай

1

преди 3 години

да не пресоляваме манджата...добре , че е Хекимян и Мария Цънцарова , че да чуем остри и нормални въпроси в ефир, така както, всеки на държавна работа от министър до шеф на нап, кат, мвр, данс, си даде сметка , че работодател му е народът , именно той му плаща от заплатата до бонусите, и почивките в станциите и че не са нищо повче от служители, предоставящи Социални услуги, та отчетът по тв трябва да им се явява най-малкия зор....но тук е бг и по-важно е да имаш време да правиш пари, пък какво се случва на съседа ти, на улицата или в държавата...голям праз....има причина защо живеем толкова зле и сме на последно място -28 мо в Европейския съюз

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.