Антон Радичев се оправи от тежката контузия на глезена

30 Септември 2022, 13:00


Антон Радичев се върна контузен от морето. Актьорът легенда изкълчи лошо десния си крак по време на курортуването си в Созопол.

"Тази година почивката ми премина с травма на глезена. Още в първия ден се подхлъзнах и белята стана. Лекарят препоръча 35 дни пълен покой на долния ми крайник, но всеки ден влизах в солената вода и плувах по час. Доскоро леко накуцвах, но си шофирах без проблем. Вече съм добре", споделя звездата от "Оркестър без име", "Клуб НЛО", "Етажна собственост" и Народния театър. И добавя, че наскоро започнали отново възстановителните репетиции на продължението на постановката "Колко е важно да бъдеш сериозен" в Народния.

 

Актьорите са доволни, че постановката е включена и в новия сезон

Актьорите са доволни, че постановката е включена и в новия сезон


"Въпреки наводнението днес с моите колеги Вяра Табакова, Кирил Кавадарков, Милена Атанасова, Цветан Пейчев, Славена Зайкова ще играем под режисурата на Бойко Илиев", уточни актьорът.

Героите от прочутата пиеса на Оскар Уайлд отново попадат в комични житейски ситуации - този път в продължението, написано от американския драматург Том Томас. Сега историята на Гуен, Алджи, Сесили, Ърни, Бренда и Уили Джукс се развива през 1933 г., когато Голямата депресия и крахът на Уолстрийт са в разгара си, Хитлер идва на власт в Германия. А също и бомбардировките, тъгата по отминалите години и блестящата алегория на един изгубен щастлив живот.

 

 

Радичев е любимец на публиката

Радичев е любимец на публиката


"Сякаш говорим за днес в тази постановка. И при нас светът се срива, заприличал е на спукан балон с тази война. Но трябва да сме оптимистични като героите ни - все пак животът продължава и насладата от това никой не може да ни отнеме", смята Антон Радичев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени