Антония Батинкова: Децата осмислят живота ми

https://hotarena.net/laifstail/antoniia-batinkova-decata-osmisliat-jivota-mi HotArena.net
Антония Батинкова: Децата осмислят живота ми

Децата са мисията в живота на Мис България и Мисис Русия Антония Петрова – Батинкова


„Чувствам се най-щастливата жена на света, много удовлетворена и изпълнена. Мисля, че сега именно се намирам в най-прекрасния и щастлив период от живота си“, споделя миската пред Телеграф.

Антония Батинкова разказва, че никога не е било нейна цел да скрие бременността си, просто така се е получило.

„Ходех на работа през цялото време до 9-ия месец, седмица преди да родя направих уникално парти по повод 10 г. и на фирмата. Пътувах много, качвала съм снимки, но не съм наблягала на това, че съм бременна. Може би има и доза суеверие, така реших да е този път, да не го оповестявам публично, но добре се получи, защото успях да родя в пълна тишина“, издава още тя.

„С мъжа ми се шегуваме, че съм родена да раждам деца. Изключително ми е приятно да съм бременна, карам леко, единствено когато в един момент когато в един момент коремът ти стане прекалено голям, физически е неудобно. И в двете бременности качих 11 кг, които успявам да сваля за 14 дни. Днес се пада 14-ият ден, откакто родих, и съм на същите килограми, в които забременях“.

Щастливата майка се похвали, че детето е родено на 07.07, ангелско число, напоено със силна енергия и смисъл. За нея е глупост да се прибягва до секцио, ако говорим за здрави и прави жени, които могат да родят по най-прекрасния начин – естественият.        

7 Коментара

тоца крокодила

преди 1 година

пак ли изпълзя от блатото си това психо кроки?

Коментирай

абе,

преди 1 година

На Тоца единствено ФУКНЯТА осмисля живота и.Нищо друго.Ако бяха децата и,нямаше да поства в инстраграм едно и също по 100 пъти с един и същи текст.От нея се интересуват само роднините и,и евентуално подчинените на мъжа и,но сигурно се подиграват зад гърба и.

Коментирай

от грозна по грозна

преди 1 година

Много грозна жена, освен това и много меркантилна. Все си мисля, че не е добре психически, избива яко комплекси. Накичила се е като панаирджийска мечка, то не са пръстени, то не са гривни. Голяма алчност. А в лицето е като превтасало тесто, подпухнала от всякъде. Жалко за мъжът и, направо се чудя как се е подлъгал да я вземе, тя поне хубава да беше!

Коментирай

Тоца грозотията

преди 1 година

Ходила била на работа - как се ходи на работа като си от почивка на почивка?Не мога да разбера защо за всичко лъже тая жена.По-скоро сигурно техните са я осигурили с пари , както и онзи руснак и тя ги е набутала в бизнеса на мъжа и.Това и е работата.А той се е хванал с нея най-вече от материална изгода, защото се вижда тоя дундьо как обича да се тъпче като прасе и той също да живее луксозен живот.Дори може и пари да перат, защото не знам как се ръководи бизнес като си нон стоп някъде.Както и да е гадни и противни и винаги ще са такива.Голяма показност, а като хора противни и неприятни.Тоя урод бил родил естествено и какво, майната ти с всичко гледа да се хвали и да се прави над другите грозотията долна.Който както иска ще си ражда смрад противна, гледай си дебелака и грозните деца и мълчи!

Коментирай

питър

преди 1 година

този дундьо наричате мъж?

Коментирай

тоца-боца

преди 1 година

Пожелавам и в най-скоро време развод и фалит!Аман от селски пръчки! Ха-ха-ха

Коментирай

ами,

преди 1 година

За да се ожени за нея веднага след запознанството дундьото е проучил много добре финансовото и състояние след развода с руснака чийто бизнес Тоца криеше усърдно.Явно е препирал пари и брака с нея е бил параван.Та тя е осребрила мълчанието си,а този се вижда,че е тарикат и се възползва.Иначе на фуклив манталитет са си лика прилика-първенюта.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.