Антония Петрова ЛЪЖЕ, че е на 36 г.! Миската се оказа далеч по-възрастна (ИСТИНАТА ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/antoniia-petrova-laje-che-e-na-36-g-miskata-se-okaza-dalech-po-vazrastna HotArena.net
Антония Петрова ЛЪЖЕ, че е на 36 г.! Миската се оказа далеч по-възрастна (ИСТИНАТА ТУК)

Совите не са това, което са, както и Антония Петрова не е на толкова, на колкото се представя.

 

Истинската възраст на Мис България 2009 разкрива неин съученик пред сайта Show.bg.

Той твърди, че е бил в един клас с Тоца и няма как тя да е на 36 г. Всъщност истинската й възраст е… 42!!!

 

Това обяснява и защо миската изглежда по този начин.

 

Защо й е обаче да лъже за възрастта си? Истината ще ви шокира. ВИЖТЕ ТУК!

32 Коментара

Az

преди 3 години

Честно казано аз не съм и фенка и смятам, че наистина изгрежда дори и доста над 42, но да си сменя годината на раждане едва ли е толкова лесно, а и ми звучи нелепо. А съученикът и да покаже снимка.

Коментирай

ми,

преди 3 години

Тя и когато беше купена титлата в далечната 2009г.пак изглеждаше възрастна.

Коментирай

nix

преди 3 години

Вие пък от хот арена по потресаваща снимка не можахте ли да изкарате.

Коментирай

:))))

преди 3 години

Като гумените маски за Хелуин които продават по китайските магазини за левче.

Коментирай

selest

преди 3 години

Е то беше ясно, че не е на годините, за които претендира, че е! И от самолет се вижда, че излъчването си и на над 40 годишна. Имало ли е наистина толкова тъпи хора, които да вярват, че тогава беше на 25?1?1?1/?! И е публична тайна, че тези титли се купуват. Не откривате топлата вода.

Коментирай

Бебо

преди 3 години

Дори изглежда от 50 години нагоре. Няма нищо миловидно, нищо привлекателно! По селата, където се пребиват от работа, изглеждат по-добре!

Коментирай

диди

преди 3 години

Стига бе ,как така ще лъже.Вече прекалявате.Взехте я ако на подбив.

Коментирай

кк

преди 3 години

Изглежда наистина много по-стара, аз съм на 35 и не мога да я възприема като моя връсница, а като много по-голяма жена.Няма да се учудя ако има и фалшива лична карта за да си сбъдне болните мечти да бъде мис.Тя и за руснака лъга, че не бил женен нямал деца, оказа се има деца.Лъга че нямала нераборен ден, като един път не показа къде работи, като се има предвид, че с всичко парадира.Тази си е лъжкиня чиста.

Коментирай

s

преди 3 години

Ама голям развален телефон съчиниха в HotArena! Не си ли спомняте вчерашната статия Дето се уредила на работа във фирмата на мъжа си, под нея един от началните коментари беше, че е съученичка на нечии брат и затова този човек знае със сигурност, че тя е на 42, т.е. колкото предполагаемия брат. Ама всички знаем как си пишем анонимно и често злобничко тук, та .... хаха, HotArena какъв сигнал до Show.bg какви 5лв. Даже още като го четох тоя коментар вчера си помислих дали сега няма да го вземат и да разтягат локуми само върху него....хаха, така и стана ::)))))

Коментирай

ох

преди 3 години

Тя преди години си размяташе личната карта в предаването на Иван и Андрей,а Калканджиева я хвалеше,че била стройна,тип газела.Няма да е учудващо ,ако има измама...

Коментирай

4242

преди 3 години

По-добрият вариант е да си на 42 и да изглеждаш на 36,отколкото да си на 36 и да изглеждаш на 42.И това с 2 тона грим и фотошоп.Хората остаряват различно-ген!

Коментирай

ми,

преди 3 години

Тя си е за подбив като се натрапва простовато в медииното пространство.С една купена титла което е нищо,иска цял живот хвалебствия.Актуална е само в годината в която е избрана и нищо повече,край.Сама си е виновна.От всички миски през годините само тя се излага постоянно.

Коментирай

Ина

преди 3 години

Наистина е 36г, тъй като беше в един клас с брат ми в училище, и беше лудо влюбена в Жоро Илиев в един момент.

Коментирай

ЖДНБ

преди 3 години

Не ми е любимка Тоца, но справка в търговския регистър показва,че е родена на 13,5,1984. На 36 си е и да престане с парадирането, че то не е смешно, а направо трагично.

Коментирай

Ани

преди 3 години

Не е важно какво пише в картата като година. Лошото е селския манталитет и надменното поведение вижте ме колко съм богата, образована и щастлива. Браво, но никой не го интересува. Има много по стойностни хора без големи възможности, но истински.

Коментирай

Мис ТОЦА

преди 3 години

I am the BEST! Не разбирам защо НИКОЙ не ме харесва! Скоро ще бълвам нови селфита да видите ще е то ПРЕЛЕСТ, що е то ХУБОСТ неземна ! Ей , значи много завиждате !

Коментирай

Reni

преди 3 години

Тая настъпана жаба грозновата и като млада не е била красавица, а какво остава за сега. Само във нейните фантазии е красавица наземна, но няма значение щом си се харесва нашето мнение надали я интересува. И да наистина още през далечната 2009год. изглеждаше състарена и позахабена, но уви тя спечели пред ред други естествени красавици.

Коментирай

Hmmmm

преди 3 години

Не е проблема дали е на 42 или на 36,а че е доста грозновата,чак е плашеща. Даже ми е жал като я погледна,горката. Пък,ако я топли да фалшифицира личната си карта,кои сме ние да я съдим. :-)

Коментирай

Шаля

преди 3 години

Антония Петрова е грозна. Стройна и висока е. Но е грозна. Тя обаче се има за хубава. И това е важно. Поне има сомочувствие! Не я намирам даже за чаровна! Изглежда стара, наистина

Коментирай

Doni

преди 3 години

Какво е това чудовище? Заради този змийски поглед няма да мога да спя цяла нощ! Не публикувайте такива стряскащи снимки!

Коментирай

Emily

преди 3 години

Не съм фенка на дамата,но пък и българина обича да оплюва и да драска по разни сайтчета под фалшиви никнейми.Да,факт е ,че сама се е състарила с този ботокс и прекаленото опъване на лицето,като така поставен и използван в големи дози(очевадно) е даже гротескно.Но жената наистина има изказ,добро образование и се кефи,че си дете,за коя майка нейното си дете не е най-доброто?Коментари като “парадира,че е щастлива и че е образована”показват обаче,че и на успелите и щастливи хора Ганьо пак завижда.Ами по-добре образована и снимаша детето си,отколкото като всяка втора в инстаграм снимаща задника и циците си и под снимката пост пълен с правописни грешки.Естествено,че самочувствието на човек идва от неговото постигнато щастие и успехи.Ганьо обича да коментира и оплюва всичко-хубаво,лошо,Ганьо е на линия да сипва с черпака.Всяка майка си снима нон стоп детвто и пише,че то е най-доброто,хубавото и тн.Значи обикновената ,смазана и комплексирана домакиня,която пише тук злобни комвнтари може,Антония не може...е??!!! Относно годините ѝ,съгласна съм изглежда по-голяма...

Коментирай

Ани

преди 3 години

Все е опулена, запотена и лъщи на снимките. Несъразмерно и неприятно лице.

Коментирай

G

преди 3 години

Не знам колко е умна и какво повече е постигнала от една средностатистическа жена,но показността е признак на много лоша култура и възпитание.

Коментирай

Emily

преди 3 години

Вс личности,които са известни е нормално да са доста активни в социалните мрежи,най-малкото взимат пари за снимка с даден продукт,най-малкото си правят реклама.Зависи от коя страна го гледаш,аз лично използвам соц.мрежи не за да гшедам хора,които не харесвам,има опция “unfollow”,факта че някой ѝ рови нейните профили или на някоя друга,която не харесва,за мен в признак на по-лош вкус...

Коментирай

G

преди 3 години

Аз не използвам социални мрежи и не следя нито нея, нито която и да е. Но не съм чула или видяла звезди като Beyonce например да парадират така и с децата и с положението си. Все ми е тая като цяло за нея. Лек ден на всички

Коментирай

Emily

преди 3 години

Достатъчно е,че гледаш Хот арена редовна,повярвай ми:):) Аха ,схванах,Бейонсе щото я харесваш може,Тоца не може:)Е Бейонсе може да ползва сурогатна майка и мъжа ѝ да си ляга с жените,които продуцира,но вс е точно!В Амвриката може,в Бг на Тоца ботокса е проблем и че е видимо щастлива жена.Нещо сбъркано има у нас:)Проблема ни е,че във всичко намираме мана.Лек и ПоЛоЖиТеЛеН ден!!!

Коментирай

е

преди 3 години

Оо моля те ,учи граматика и пиши по последователно,а не така разхвърляно.Не мога да ти разбера мисълта,трябва 2-3 пъти да прочета ,за да схвана нещо.

Коментирай

Emily

преди 3 години

Значи много ти е натоварено ежедневието щом имаш време по2-3 пъти да препрочиташ...:):)и да наблюдаваш.Хубав ден,дребна душице.За първи и последен път си позволих да оставя тук коментари,исках да бъдат разбрани правилно,но съм сигурна че група комплексирани домакини,на които мъжете им изневеряват са си впрегнали силите:):).Жалко,многооо жалко.Замислете се,че преди да седнете да се оплювате тук,криейки се,хората си живеят животааа.Дали Тоца,дали друга ги боли фара,а вие се изядохте от злоба да пишете в някви посредствени сайтчета.Влизам за да се забавлявам на коментарите,даже не чета статиите-деградацията е пълна у Ганьо

Коментирай

Мен

преди 3 години

Но това не прави Тоца по-хубава. Нали уж беше Мис България, тук "интгелигентност" ли се оценява или външен вид? А да е послъгала с няколко години, пък когато "спечели" титлата беше 1. с операции (очеизвадно, но това не я направи красавица) и 2. явно е била на 25+, което за такива конкурси е твърде много. На мен тогава ми излеждаше като леля на останалите момичета, явно те са били момичета, а тя лели им.

Коментирай

Mimi

преди 3 години

Лелелеле, ако някоя от известните БГ личности ползва сурогатна майка... това ще е ударът на века за българската журналистика...., няма Кобри,няма Пайнери, няма Биг брадъри! Денонощно ще се пише за това!!! :D :D :D

Коментирай

Въпрос

преди 3 години

За кое училище става въпрос,защото Антония беше в съседния клас,бчхме един випуск ,а аз съм на 42 г навършени в момента,Но възръстта не е трагедия в случая,превземките и преструвките са трагични.

Коментирай

ina

преди 3 години

Става въпрос за езиковата гимназия в Перник, а ти явно я бъркаш с някоя друга и си смешна

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.