Антония Петрова се пръска от гордост: Бест се храни сам с вилица и нож

https://hotarena.net/az-jenata/antoniia-petrova-se-praska-ot-gordost-best-se-hrani-sam-s-vilica-i-noj HotArena.net
Антония Петрова се пръска от гордост: Бест се храни сам с вилица и нож

„Бест Батинков преди малко стана на 2, а вече плува сам, храни се с нож и вилица, а теэи красоти са негови лични творения, учейки формите и цветовете: гривна с неговата буква и пейзаж, изработен от него с лепене. Е, с помощта и на учителката, разбира се! Излишно е да казвам колко е смел, самостоятелен и сръчен е и колко се гордеем с напредничавия си син!”, пръска се от гордост Антония Петрова!

 

Тя пусна клипче, на което показа как синът й се опитва да среже кюфте с нож, а на друго видео се вижда как плува в басейна с надуваеми раменки.

 

16 Коментара

ами,

преди 3 години

Горкият Благовест ще отнася подигравки заради кухата си майка.

Коментирай

E

преди 3 години

Тоца, много деца проговарят на една годинка, а твойто на две не може да говори. Бавно развиващо се е! Задника трябва да целуваш на Бередин, че ти купи титлата и му харчиш парите сега. Този шопар се завъртя покрай теб, за да му финансираш бизнеса и да не фалира.Вашето не е любов, а интереси-ти да не останеш бездетна, а той да не фалира.Кой в днешно време прави сватба на третият месец от запознанството? В крайна сметка, ако не беше Бередин, сега щеше да си неизвестна преждевременно застаряваща лелка от Перник.

Коментирай

Дани

преди 3 години

Видяхме го клипчето сега на невероятния Бест - размахва ножа като луд и се сърди. Но да яде с нож и вилица не видях. Нито пък го чуваме да говори.. със сигурност не е особено надарен, по-скоро в обратна посока дори. Гений е само в кухата глава на шизофреничната си майка, ставаща за смях пред цяла България. И е забранила коментари, защо ли??? Смях!

Коментирай

44

преди 3 години

Тази наистина не си дава сметка как това дете утре като излезе в обществото ще го спукат от подигравки и бързо ще му се наложи да разбере, че не е Бест по трудния начин.Но какво да очакваш от една проста жена дето си избива комплексите и не може да схване елементарни неща от живота.

Коментирай

Тоца ми е любимата овца!

преди 3 години

Всеки път ме развеселява, като комикса на деня ми е! Обикновено глупаво смешни, ама най— обичам гордостта и нахакаността и че вЕрно са “the best” ! Как да не им се радваш!

Коментирай

Иван

преди 3 години

Бест -какво кучешко име.

Коментирай

Чудесно

преди 3 години

Сребърни прибори за хранене... Но за съжаление маминката на Бест не знае, че според протокола кюфтетата , не се ядат с нож. Или бъркам ? Май така пише в книгите по етикет...

Коментирай

ами,

преди 3 години

Благовест е хубаво име,а така както го наричат родителите му по социалните мрежи точно подигравки ще му донесе,после и в детската градина а още повече в училище.Да не говорим пък за други родители подвизаващи се в публичното пространство какви абсурдни имена дадоха на отрочетата си в самохвалството си да са "оригинални".Точно криворазбрана цивилизация.

Коментирай

да

преди 3 години

И аз да се похваля,моята племенничка е на 1г и 3 мес и казва много думички,даже и комбинира две думички,почти както кратко изречение,яде си млякото от купичката сама с лъжичка,нищо че муцунката и е омазана с мляко, и доста други неща.Децата бързо се развиват,бързо учат,никои проговарят бързо,други по-бавно,това не озна1ава че нейното ,като прави тези неща,ще стане гений.Има много скрити гении,които след години излиза наяве.

Коментирай

Ne e Best, a BEAST!

преди 3 години

Best ne znam dali e, no s tova viene e napravo Beast! Beast Batinkov! S tozi ujasiavasht rev i tova razmahvane na golemiat noj, moje da izplashi do smart dori " Zverat" ot Krasavitsata i Zviara.

Коментирай

абе,

преди 3 години

Самоуважавай се,не драскай на шльокавица,че написаното ...олеква.

Коментирай

Ezikat na Microsoft

преди 3 години

niama kak me da me razberesh ako pisha na kirilitsa. Igrta na dumi s Best i beast niamam kak da go vazproziveda ako ne vidish vizualno latinitsata. Kolkoto do shliokavitsata- iavno si me razbral za kakvo stava duma, koeto e edinstveniat smisal na pismenata rech- da razbirash za kakvo govoria. Haide obratno v BAN i tam se izizivaiavai i samouvajavai.

Коментирай

Миа

преди 3 години

Ама как още не е проговорил този малък гений??? Тоце, изоставаш, Тоце!!!!

Коментирай

Geniiche e Bestito!

преди 3 години

i az taka se chudia... Misleh, che Best na 2 godinki sam shte e prigotvil kuftetata, nariazal salatata, sipal domashno prigotvenata ot nego rakia i e sednal na masata da si pochine dokato uchi porednata magistratura po kosmonavtika ili software engineering:)

Коментирай

SHTRAKNALI USHI

преди 3 години

kakvo e tova grozno dete s tia SHTRAKNALI USHI. Biah zabeliazal, che oshte ot malko mu biaha shtraknali ushite. Mnogo grozno dete s mnogo grosni ushi. Sega maika mu shte hukne po plastichni hirurzi za da mu gi zalepiat. Sigurno i na neia sa i shtraknali ushite, ama tia si gi zakriva s kosata. Niama na koi da se metne malkoto izchadie.

Коментирай

zara

преди 2 години

Да бе,яде с нож!Гони кюфтето из чинията.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.