Арестуваха ММА боеца Деян Топалски за сводничество

https://hotarena.net/laifstail/arestuvaha-mma-boeca-deian-topalski-za-svodnichestvo HotArena.net
Арестуваха ММА боеца Деян Топалски за сводничество

Един от най-известните ММА бойци у нас и участник във ВИП Брадър е обвинен като член на сводническа банда, пише „България Днес“.

Белезниците заключили здравите му ръце на 23 ноември, но до днес и прокуратурата и съдът мълчат по случая. По данни на прокуратурата бандата е развивала дейност в бар, разположен на 19-ия етаж на столичен хотел, който бе затворен наскоро. Освен да се че3кнат пред посетителите, момичетата предлагали и сексуслуги. След сеансите отчитали парите на барманките, а те от своя страна ги давали на Топалски. ММА боецът ходел два пъти месечно в бардака, за да прибира оборота, Той е и управител на фирмата наела помещението под наем.

Прокуратурата се позовава на свидетелски показания на някои от труженичките. По случая са използвани и СРС-та, но те още не са свалени на хартия и не фигурират в делото. Четири от момичетата са разпознали Топалски при следствените действия. До момента са разпитани 18 свидетели, 7 от тях пред съдия. Самият Топалски отрича да е замесен в подобно престъпление и смята, че ако делото се гледа в съда ще бъде обявен за невинен.    

9 Коментара

Drop in

преди 5 години

Всеки гледа на хляба мекото и на работата мекото и никой не иска да се труди честно.Срамота!Вместо да се труди достойно и да си гледа бебчето,той прави глупости,които биха могли да му отрежат главата.

Коментирай

Калоян

преди 5 години

Честния труд започва от 510лв (250евро грубо) бебче е невъзможно да се гледа ТАКА. ( В ОТГОВОР НА ДОЛНИЯТ КОМЕНТАР)

Коментирай

f

преди 5 години

chestnia trud na chistachka zapochva ot 500. AKo si uchil i si se trudil mojeesh spokoino da si jiveesh jivota s chesten trud kakto mnogo hora praviat, a ne da gledat lesnoto. Hem da murzeluvame, hem da imame hubav jivot, tova samo v bg go ima, vseki triabva da zapochne ot 500 leva za da stigne do 3000 no i da spi spokoino

Коментирай

Getsbi

преди 5 години

Tova e minimalnata zaplata, 4ovek stremq6t se kam minimalna zaplata, ima li mnogo ka4estva? Nqma kak s 5- klas da vzimat mnogo pari.. sori za 6lokavicata

Коментирай

Калоян

преди 5 години

Отворете jobs.bg за, който и да е град в България. Средна заплара: Полицай 800 лв, пожарникар 800 лв, учител800 лв, готвач студена кухня 800, счетоводител 800 лв, ветеринар 800 лв, продавач 800лв, мияч на бензиностанция. Това са заплатите на хора с различен капацитет, различни образования. Сумите са "груби", но и до болка реални с разминавания 100 лв напред назад. Най-облаготетелствани са софтуерните от 3000 нагоре, но не може 7 млн души да работят само това. Всички, които работите за около 1000 лв, имате заем за жилище около 300 лв, храна по 10 лв на ден за да стане 300 лв и тя, сметки 200 лв, до тук сме на 800 лв. С останалите пари ходите на кино, гледате дете, ходите на почивки, карате кола и си купувате дрехи, карта за транспорт. Моля ви се.. Спокоен живот - за мен означава да не си затормозен с ежедневните сметки, разходи за семейството. Та спокоен живот в България с честен труд - няма.

Коментирай

Сводник е тоя да

преди 5 години

И аз така знам от много места са ми казвали че предлага момичета за при

Коментирай

56

преди 5 години

Високото ай кю до там му е стигнало.

Коментирай

Cala

преди 5 години

Taka mu se pada na toq dano nikoga da ne go pusnat na kakva se pravi gaden svodnik dano pukne toq

Коментирай

Отворко

преди 5 години

ТОЗИ СТРИПТИЗЬОРСКИ КЛУБ Е НА СТОЯН СТАЙКОВ СТАЙКОВ ЕДИН ЖАЛЪК МАЗНИК КЪДЕТО СЕГА СЕ КРИЕ ЗАД ГЪРБА НА ДИДО! МИНДИЛ СТРАХЛИВ ТИ НАБУТА ДИДО В ТИЯ ЛАЙНА!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.