Ариа и Диона ГРЪМНАХА с новия си хит „Тарикат“! Жестокият дует разби класациите

https://hotarena.net/laifstail/aria-i-diona-gramnaha-s-noviia-si-hit-tarikat-jestokiiat-duet-razbi-klasaciite HotArena.net
Ариа и Диона ГРЪМНАХА с новия си хит „Тарикат“! Жестокият дует разби класациите

„Ще гърми яко по дискотеките“, „Ариа и Диона са убийствено красиви, а дуетът е топ“, „Уникална песен! Двете много си подхождат за дует! Визиите им са жестоки, изглеждат уникално!“

 

Това гласят само част от коментарите под най-новия хит на Ариа в колаборация с рапърката Диона „Тарикат“. Само за три дни песента събра близо половин милион гледания, с което надминаха по популярност дори новото парче на рапърите Pavell & Venci Venc` - „Cash”.

 

Фенове на Ариа са приятно изненадани от решението й да направи дует с хип-хоп звездата Диона. Те смятат, че е крайно време да се размият границите в двата стила музика, а проектът на двете диви само доказва успеха на подобни колаборации.

 

Факт е, че идеята на Ариа е доста амбициозна и рискова, тъй като рапът по-трудно се съчетава като звучене с фолк ритмите. Благодарение на комплексния глас и големия диапазон в гласа на Ариа обаче рискът се оказа оправдан.

 

Още миналата година със старта на кариерата си откритието на „Пайнер“ даде заявка за хитов изпълнител. Първият й самостоятелен проект „Кралица“ недвусмислено показа, че се ражда звезда, която скоро няма да залезе, а следващите й парчета „Късай“ и „Бензин“ буквално я изстреляха на върха.

 

С новото парче „Тарикат“ Ариа определено затвърди позициите си не само като комплексен изпълнител, но и като артист. От визията и поведението й пред камерата прозира професионализъм и класа, заключват музикални спецове.

 

 

12 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Уф, тези ориенталски ритми с писъци и крясъци и с безмислен текст тип Дони са ни омръзнали до болка.

Коментирай

Тъпня

преди 3 години

Банална песен а Ария отново крещи на умряло,нищо интересно

Коментирай

хa хa

преди 3 години

Благодарение на комплексния глас и големия диапазон в гласа на Ариа обаче рискът се оказа оправдан. Товa някой дaли ще го повярвa??? Хорaтa дaли имaт уши caми дa преценят?

Коментирай

Az

преди 3 години

Гнусна, мазна чалга....пълен ужас!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Ами щастието в живота е просто. Захар, мазнини и аромати, ракия и маааазна чалга с фотошопирани ку+ви.

Коментирай

No name

преди 3 години

Направо ще падна от смях,писателя на статията явно живее на друга земя-визия на абсолютно пропаднали жени,пеене повече от аматьорско,къде видяхте професионализъм ,че се захласнах те толкова по поредната тъпа и безсмислена песен,та чак и отредихме цяла статия.хора осъзнайте се какво пишете -две неуспели певици,които са минали през доста легла и са стигнали до тук

Коментирай

Hotarena

преди 3 години

Избихте рибата с таз платена глупост тоз път :-)))

Коментирай

......па

преди 3 години

Погледнах клипа без звук,ми чекнести се черни и малко бели маймуняци. Нищо друго.Гнусно,чалга клоака.

Коментирай

бееее,

преди 3 години

Ариа-плейЛейка и курвата на Динко Динев...вече и чалгаропитечка.Какво падение.

Коментирай

ЙОЛИТА

преди 3 години

Ей овчар бееее с първо с Динко Динев имат прекрасно дете и не си позволявай да обиждаш долна помио.второ научи се да пишеш чалгаропитечка в бъл.език няма.И трето по-голямо падение от бееее не бях срещала

Коментирай

* * *

преди 3 години

Че е свалена летвата доземи по презумпция щом става дума за чалга - така е - ама тая "песен" и статията към нея заораха на три метра под морското равнище. То бива простотия и повърхностни "продукти", но това вече удари дъната на всички дъна... Преправени, накълцани, намацани - от тия жени лъха на магистрала с този вид и просташко подвикване. Кошмар!!!

Коментирай

Мира

преди 1 година

Чух 3-4 секунди..хвана ме уплах..:-(

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.