Ариа кара непознати студенти да се целуват

19 Юни 2023, 11:00


Певицата си играе на шише с фенове в дискотеката

Фолкпевицата Ариа накара непознати студенти да се целуват, пише Телеграф. Това се случи по време на последното й участие в един от нощните клубове в Студентски град.

Певицата изкара на сцената 5 момчета и толкова момичета и им спретна игра на шише.

„Какви ли не игри съм правила. Уморих се да си въртя главата, пихме и достатъчно шотове, така че сега ще ви припомня една много интересна игра – на шише“, каза певицата от сцената.

Първоначално студентите бяха стъписани, но след това се отпуснаха и първата двойка, на която се падна, започнаха да се целуват пред погледа на пълното заведение.

Стана ясно, че изпълнителката наистина се е разделила с футболиста Георги Йомов. „Сама съм, нямам си гадже“, провикна се Ариа от сцената, но така и не се включи в играта на шише.    
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
БАТАЛ
преди 3 месеца
0
АКО ГИ НАКАРА ДА ЯДАТ ЛАЙНА,ЩЕ ГО НАПРАВЯТ ЛИ.ЛУД Е ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА,НЕ ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА.ДОКАТО ИМА ПРОСТАЦИ КОИТО ДА ПЪЛНЯТ ТЕЗИ ГНУСНИ БАРДАЦИ И ДА СИ ДАВАТ КИНТИТЕ НА ПЕЕЩИТЕ ПРОСТИТУТКИ, ЩЕ ГИ ИМА И ПРОСТИТУТКИТЕ.А ТОВА ЩЕ Е ЦЯЛ ЖИВОТ ДОРИ И СЛЕД НАС,ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ПРОПАДНАЛ,ЧАЛГАДЖИЙСКИ,ЗАГУБЕН ПРОСТ НАРОД.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 месеца
0
Не обобщавай за народа,говори от свое име.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени