Ариa разгорещи Коцето! Вижте с каква поза го изкуши

https://hotarena.net/az-jenata/aria-razgoreshti-koceto-vijte-s-kakva-poza-go-izkushi HotArena.net
Ариa разгорещи Коцето! Вижте с каква поза го изкуши

Aриa разголи задните си части в инстаграм, но не в знак на протест, а за да пръска сексапил.

 

Поне така смятат нейните фенове, които се любуват на изваяните й от майката природа и бащата фитнес дадености.

 

Скандалната фолк звезда е нахлузила чизми почти до задните си части като най-добрите традиции на еротиката от 70-те. Нейният колега Константин не крие възторга си от гледката и е побързал да лайкне пръв, пише „България Днес“.

7 Коментара

Истината

преди 1 година

тази някога беше красива и сексапилна . Сега е гумена порно кукла без никакво излъчване. Ще я порят , докато мине 35 и после ще стане карикатура.

Коментирай

Хммм

преди 1 година

Хахах, тази циганка. Нали я видяхме в новините дето беше без фотошоп и обработени снимки, на каква циганка мяза с нацупените фейк устни и невротичното пипане и мятане на коси. Мъжете, които я харесват явно имат психични проблеми и явна нужда от психолог за да се разбере, защо имат фетиш към леки и гнусни женици.

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Диневия парцаляк какОв дзвер е станал....

Коментирай

Питане

преди 1 година

Гледах я при Лора Крумова! В потрес съм! Питам се кой мъж се хваща с такава нервноболна, изключително тъпа, мязаща на ромка жена?? Динев не ми изглежда на глупав хлапак!! Не го ли е било срам да се влачи с цингарелка, която има маниерите на мъж!

Коментирай

е

преди 1 година

Защо изобщо се появи при Лора Крумова? Отговора на всеки въпрос беше Не знам нищо, Не знам нищо....първо ясно е на всички, че не е така, и второ ако си знаела че това ще казваш на всичко, защо изобщо отиваш? За да те дават по една от най-гледаните телевизии? Да си покажеш лицето, без да кажеш нищо смислено? Само за това ли?

Коментирай

......па

преди 1 година

Не е виновен парцаляка че се е появила при Лора Крумова,а Лора Крумова е виновна,че кани такъв боклук в предаването си и го натрапва на аудиторията си.

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Динко Динев има 7 деца от 5 жени.Едното е от тази.Колко да не е глупак???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.