Асдис Ран бръмчи по кръчмите с бившата на Цецо Тотото

https://hotarena.net/laifstail/asdis-ran-bramchi-po-krachmite-s-bivshata-na-ceco-tototo HotArena.net
Асдис Ран бръмчи по кръчмите с бившата на Цецо Тотото

Някогашната футболна съпруга Асдис Ран не може да се прибере в Исландия заради наложеното по-рано извънредно положение и пандемия от коронавирус, научи HotArena.

Ледената кралица, както я наричат, е далеч от близките си от няколко месеца, а едно от важните събития, които е пропуснала в периода, е рождения ден на майка и, става ясно от публикациите й  в Инстаграм.

Русокосата изкусителка не спира да споделя красиви кадри от престоя си в България. Именно снимките издават, че се забавлява в компанията на редица красавици, една от които е бившата възлюбена на Данчо Тъча и Цецо Тотото - Елена Боева, популярна в средите като Хубавата Елена.  В мрежата Асдис качи и фотос с легендарния БГ сваляч  - Христо Сираков.  Въпреки че се забавлява на Макс в България, Асдис не крие, че роднините й липсват, пише „Телеграф”.

3 Коментара

......па

преди 3 години

Обикновени prostitutes...дами и господа.

Коментирай

Фифи

преди 3 години

Асдис е много красива за разлика от селската лелка до нея

Коментирай

:)

преди 3 години

Изобщо не е красива - тлъста лелка с мазно лице.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.