Асдис Ран обикаля Витоша – почива на Панчарево

05 Май 2023, 14:00


Лятото ще прекарам на Българското Черноморие, сподели Ледената кралица

Асдис Ран признава, че е влюбена в природата на България. През зимата обича да кара ски на зимните ни курорти, а през лятото да се наслаждава на плажовете по Южното Черноморие. Когато е у нас, което се случва много често, обича да ходи на Витоша и до езерото край Панчарево. Намира тези места за много енергийни. Така отмаря и се разтоварва от цялото напрежение през деня.

Красавицата, родена в земята на леда и снеговете, пристига в страната ни преди 15 години заедно с тогавашния си съпруг – футболната звезда Гардар. В началото не била много щастлива от този факт, но днес България е любимото й място на Земята.

„Имала съм възможност да пътувам по толкова много места по света и да живея къде ли не, но тук ми харесва най-много. Имам свой собствен апартамент на „Оборище“, който стопанисвам отдавна и където винаги се връщам“, разказа исландката, пише Телеграф.

Дори имотът й в центъра на София е с гледка към Витоша, признава тя. Съчетанието от хубаво време, планина, море и мили, отворени хора се превръща в магнит за нея. Допадат й и късите разстояния.   

 Тази година ще прекара летните месеци на Българското Черноморие с коктейли на плажа и добра компания. „Обичам много морската храна“, споделя още Ледената кралица.        
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени