Ася Капчикова избра странни имена за близнаците (Вижте как ги кръсти)

https://hotarena.net/laifstail/asia-kapchikova-izbra-stranni-imena-za-bliznacite HotArena.net
Ася Капчикова избра странни имена за близнаците (Вижте как ги кръсти)
По стъпките на Илон Мъск тръгна Ася Капчикова, узна HotArena.


Милионерът изобретател кръсти сина си X A-12, а близнаците на Ася Капчикова също носят странни имена - Ианик и Ивиан. Ако има състезание по избор на интересни имена, то в родината ни бившата плеймейтка щеше да води класацията.


Благозвучните имена на децата на Ася навеждат феновете й на мисълта, че бащата е чужденец. Бебетата, които плeймейтката упорито крие, бяха орисани по време на тържествена погача, от която станаха ясни и имената им. Надпис върху изкусно направената торта разкрива, че близнаците се казват Ианик и Ивиан.


Освен сладкарския шедьовър Ася поръчва и красива украса от балони, точно както е модерно в момента. В последно време нито една светска погача не минава без подобен тип балонени арки и меденки във формата на бебешки крачета и мечета.


Тривиалните сладки присъстват и на погачата на звездните близнаци. Известната им майка събира куп приятелки, които да орисат синовете й. Грандиозното тържество се проведе в известен столичен ресторант, а самата Капчикова пусна видео и снимки от погачата. На събитието плеймейтката кани две от най-близките си дружки - Теофана и Вили, които пускат и първите снимки от събитието. Противно на очакванията, на партито не присъстват известни личности.


Дори и Гери-Никол, с която бяха изключително близки през годините, не поздрави Ася за празника. Бившата плеймейтка не покани и колежки от конкурса, на който се явява през 2015 г.


Ася упорито се опитва да остави на заден план миналите си изяви и бурните си връзки. След като афишира връзката си с Криско, Капчикова преживява няколко страстни, но мимолетни любови. В последните две години тя е щастливо обвързана с бащата на Ианик и Ивиан, чиято самоличност крие.


Само за 40 дни след раждането на двете си бебета Ася успява да влезе в топ форма. Тя ежедневно информира феновете си колко точно й остава до свалянето на заветните 6 кг, с които се бори. \"Забременях 44 кг. Родих с тегло 64 кг. В момента - 2 седмици след раждането, съм 50 кг, без диети, защото кърмя децата си и ще продължа да го правя! Чувствам се прекрасно, а и мисля че изглеждам така!\", пише скоро след прибирането си от болницата Капчикова, пише България днес. 

8 Коментара

a

преди 3 години

Айше Капчикова е помакиня от село Ягодина, община Борино. Какво ви учудва.

Коментирай

А къде беше бащата?

преди 3 години

А бащата на близнаците не беше ли на грандиозното тържество? Мисля,че беше редно да бъде на погачата на ''звездните'' си синове...

Коментирай

ми,

преди 3 години

Тази отдавна е тръгнала по пътя на глупостта и няма връщане назад така, че не ни занимавайте.Горките деца на такива откачалки,обречени на подигравки от собствените си създатели.

Коментирай

Никол

преди 3 години

Що за име Ивиан

Коментирай

Никол

преди 3 години

Помашко име ми здучи

Коментирай

:))))

преди 3 години

По-добре да им беше дала иманата Чук и Гек-kратко и ясно.

Коментирай

...

преди 3 години

Няма помашки имена.Те носят арабско-турски имена.Говорят български,но изповядат ислям.

Коментирай

Ели

преди 3 години

Олее ще ги скъсат от базици в училище, Ивиан що за извращение е това име

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.