Ася Капчикова на 30 минути от смъртта

899
04 Декември 2018, 13:11Ася Капчикова едва не умряла като дете. Змия ухапала плеймейтката и тя почти издъхнала на път за болницата, научи HotArena.Инцидентът станал по време на излет. Ася и семейството й били на разходка, когато змия я ухапала, а най-близката болница била на 23 километра от тях.

Баща й обаче не загубил самообладание, а веднага хукнал да я откара. Перипетиите на семейството обаче не спрели до там, пише „България днес”.


"Сложиха ме в колата, баща ми потегли бързо и караше много бързо… Усещах как започвам да заспивам, а през цялото време той смучеше отровата и я плюеше. С риск за неговия живот, защото имаше развален зъб. Беше вързал крака ми, за да ограничи стигането на отровата до сърцето ми. Когато пристигнахме в болницата ми биха 10 инжекции в петата. 


И в болницата проблем. 30 минути не можеха да пуснат системата, защото всяка от вените ми се пукаше. Най-накрая, когато успяха да намерят вена започнах да повръщам. Това е доста притеснителен факт и ме вдигнаха по спешност за Смолянска болница.


Мислите ли, че всичко мина нормално? Не…


По пътя линейката изгасна и около 10 минути не можа да запали. Накрая просто потегли, но спряха фаровете ѝ. Движехме се бавно зад друга кола. Но накрая стигнахме… Когато пристигнахме лекарите са казали на майка ми, че съм била на около половин час от смъртта и още малко забавяне е щяло да коства живота ми…”, спомня си моделката.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени