Асистентка на Рачков – оперна певица с гадже нацепен барман(Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/asistentka-na-rachkov-operna-pevica-s-gadje-nacepen-barman HotArena.net
Асистентка на Рачков – оперна певица с гадже нацепен барман(Снимки)

Чаровната асистентка на Рачков Полина Петкова е сериозно обвързана, мъжът до нея се казва Ангел Цонев, научи HotArena.

Ангел е от Велико Търново, където двамата се запознават. Мадамата, която цяла България хлътна, след като се появи до Рачков, е от град Килифарево в близост до Търново. Половинката на Поли през лятото работи в едно от най-вървежните заведения в Слънчев бряг като барман.  Двойката обича природата и пътуванията и вечна посети няколко интересни дестинации.

Новоизлюпената тв звезда е добре известна от малкия екран. Има роли в хитови поредици „Откраднат живот“, „All inclusive“ и крими сериала „Братя“. Полина е завършила Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ с класическо пеене, участвала е в Гласът на България, в момента е солист на музикалния театър в Търново, където участва в комедията „Госпожа министершата“ и мюзикъла „Криворазбраната цивилизация“.

Петрова признава, че обича адреналина и шофира кросов мотор без притеснение. Била е многократен републикански шампион по спортното катерене, име над 15 медала в дисциплината, пише „България Днес“.

4 Коментара

Нора

преди 2 години

Моля Ви. Стига сте натрапвали семпли селски моми. Това е една обикновена женица, от някое си село до Търново. Стига с вашите смешни статии.

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

"Нацепен" барман....търкалям се от смях.

Коментирай

Лллл

преди 2 години

Защо не прави кариера в операта , а се бута до Рачков

Коментирай

Дора

преди 2 години

Отдавна върви кампания за подмяна на естетиката и натрапване на посредствеността и кича. В световен мащаб.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.