Атентат срещу звездата в XXL филмите Диана Габровска

01 Юли 2023, 07:04


Колата на първата официална българска звезда във филмите за възрастни поднася на фатален завой по същия маршрут, на който става взривът срещу джипа на вече бившия главен прокурор Иван Гешев. Локацията е идентична, а завоят е отлично познат на шофьорите, които минават по шосето.

 

"България Днес" научи, че колата на Габровска се е движела бавно, но на завоя изневиделица поднася. Диана опитва да овладее возилото, което навлиза в насрещното платно и ситуацията става взривоопасна.

 

В същото време срещу Габровска се движи друг автомобил, водачът на който успява да види инцидента и да спре, преди двете коли да се сблъскат. Като по чудо се разминава без щети, а бетонно колче спира колата на Диана Габровска и тя само леко се одрасква в мантинелата, без да полети по стръмнината надолу.

 

На място спира както шофьорът на колата, идваща по своя път от насрещното движение, така и още няколко автомобила. Водачите оказват помощ на Диана и всичко приключва бързо.

 

Габровска е уплашена двойно повече, тъй като никога досега не е претърпявала инцидент, а на задната седалка се вози големият й син Антоний. Двамата са тръгнали за футболен турнир, каквито е имало и преди, като майката познава отлично маршрута.

 

Защо и как се случва това поднасяне с лека скорост по пътя за Самоков остава загадка. "България Днес" успя да се свърже с порноактрисата, която създава истински бум със своите ленти в най-голямата порнокомпания в съседна Гърция sugarbabes.tv за информация "от извора".

 

"Направо виждах как се удрям в отсрещната кола и мантинелата, но успях някак си да спра. Разтреперих се, но трябваше да запазя самообладание, защото Тони седеше на задната седалка. Коланите ни спасиха, и двамата бяхме сложили", каза Диана пред вестника.

 

"Докато пътувахме, обяснявах на Тони колко ми е писнало вече от този участък, постоянно пътувам с децата за мачове. Много е неприятен и с остри завои. Всеки път го гледах този завой и си казвах - гледай как не са взимали завоя други шофьори и как са се удряли. Накрая го направих и аз", споделя Габровска.

 

И допълва: "Господ си е бил с нас! Едно колче спря колата да се забием сериозно в мантинелата. После заведох Тони в църква да запали свещ, а отецът ни прочете благодарствена молитва. Разказа ни как Господ е излекувал 10 прокажени и от тях един се е върнал да благодари".

 

Оказва се, че мокър пясък е бил насложен на завоя. Очевидци споделят, че това може и да не е случайно, а да е нов прийом за организиране на атентати без наличие на бомби и гърмежи, както беше в случая с Гешев. Още повече че същото място на действие провокира още повече размислите и подозренията в умишлено пъклено дело.

 

Всичко това идва на фона на последната девета лента с участието на нашата порнокралица. Тя е порновариант на хитовия филм "Бързи и яростни" и предизвиква истински фурор в южната съседка.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фен
преди 3 месеца
0
Бая наглаено ми се вижда. Все едно съм го писал аз, на матура по български.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhh
преди 3 месеца
0
Разбира се, че е атентат! Тази толкова важна за обществото и световните икономика и просперитет не остава незабелязана! Сигурно е отказала да се присъедини към Илюминатите, че няма време от анални забави.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Денн
преди 3 месеца
-8
Атентата срещу Диана е бил поставена пиратка в ануса. За по интересно я е сложил много толерантния и мъж
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Въпрос
преди 3 месеца
-5
ТОВА СЮЖЕТ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ПОРНОФИЛМ ЛИ Е? ТЕ В ГЪЗА Я БЛЪСКАТ ПО ДВАМА ТРИМА НАВЕДНЪЖ ТЯ С КОЛАТА СЕ ПРИТЕСНИЛА ДА НЕ СЕ БЛЪСНЕ. ДАЛИ ПА НЕ СЕ Е НАСРАЛА С РАЗХЛАБЕНИЯ СИ АНАЛ ОТ СТРЕС И ДА ИМ Е ВРЪТНАЛА ПО ЕДИН МИНЕТ НА ВСИЧКИ СПРЕЛИ ПРЕД ДЕТЕТО И ЗА ЗРИТЕЛ? Хахахахахахаххахахах
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гост
преди 3 месеца
0
Какво общо има тук дали познава или не познава маршрута. Има ли полиция дошла имали спирачен път . С колко е карала . Вижте стига с тия ваши шарлокхомски изцепки . Сигърно Руснаците са направили нещо на пътното платно на завоя или или целите нещо дръго . Много филми гледате бе . А ако се окаже нанос от дъждовете . А ако се окаже че пясъка се е исипал от минаващ камион пепълнен . Абе атлантически идиоъо вижда се на къде биете . Добре е че не опоменавате нещо по съществено защото ще висите по съдилищата за умишлено злепоставяня . Умрал газъмо за някоя си
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени