Азис иска да се омъжи

18 Септември 2023, 15:00


За разкриването на всички полове и за браковете между тях се обяви Азис, пише Телеграф. „Ето аз сега нямам право да се омъжа – кой, по дяволите, ще ме наследи“, попита артистът.

„Нарочно ли ме карате да се оженя за жена, та да вземе тя всичко, което съм направил през годините. Татко ми почина, майка ми е възрастна, какво се случва тогава с всичко, за което съм работил“, продължи той. „Аз имам потомство, но ако нямаш?“, попита от тв ефира певецът.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 3 дни
0
Този одъртя и пак не спя да лъже и да си фантазира.Такива като него по света с лопата да ги ринеш,не е нищо особено както той си въобразява.Отвратителна визия и преди и сега а гласа му писклив.В "Капките"яснои се чу,че нито той нито Софка могат да пеят нещо извън маанетата им.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ГНЯС
преди 4 дни
0
ТОЛКОВА ПРОТИВНО, ЛЪЖЛИВО, ФАЛШИВО, ГРОЗНО, ГНУСНО, НАДМЕННО, И ИЗМИСЛЕНО СЪЩЕСТВО НЕ СЪМ ВИЖДАЛ И ЧУВАЛ. ВЪВ ВСЯКО СЛЕДВАЩО ИНТЕРВЮ ЛЪЖИТЕ МУ СТАВАТ ВСЕ ПО-ГОЛЕМИ И ОБОЗРИМИ ЗА ЗРИТЕЛИТЕ. ЕДНО СЪС ДРУГО НЕ СЕ ПРИПОКРИВАТ. ВСЕКИ ПЪТ ВСЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА КАЗВА, ЯСЕ ПО ПРЕУВЕЛИЧЕНИ, ВСЕ ПО ИЗМИСЛЕНИ. НЯМА СВЯН, СРАМ, ДА СИ ИЗМИСЛЯ КАКВИ ЛИ НЕ ИСТОРИИ ДОРИ ЗА ПОЧИНАЛИЯ СИ РОДИТЕЛ. СЪВСЕЕЕЕМ ДРУГИ НЕЩА ГОВОРЕШЕ ЗА БАЩА СИ ПРЕДИ ГОДИНИ. МНОГОДЕТЕН БИЛ????? ЕДНО ДЕТЕ НЯМА ДОРИ МАНГАЛИНА. ДОРИ РАЯ НЕ Е НЕГОВА, БАЩА Й Е СЪВСЕМ ДРУГ ЧОВЕК, ТОЙ ПРОСТО Я ПРИПОЗНА,ДОРИ ЗА ТОВА ЛЪЖЕ. НЯМА НИЩО СВЯТО И ДУХОВНО ВЪВ НЕГО ДА СПРЕ ДА ГОВОРИ ЗА ГОСПОД. ПЛАЩА СИ НА МЛАДИ МОМЧЕТА ЗА СЕКС ТОЯ МИЗЕРНИК ПОСЛЕДНИЯ БЕШЕ ИВАН ГАЙДАРОВ ОТ ОТ БУРГАС УЧАСТВАШЕ ВЪВ ИГРИ НА ВОЛЯТА ЗА МАЛКО СЕГА СЕ КЛАТЯТ СЪС АЗО. ВСИЧКИ МЪЖЕ ОКОЛО НЕГО СА МУ БРАТЯ ВЕРНИ АВЕРИ И ТН, А ВСЪЩНОСТ ГИ ИЗПОЛЗВА ЗА СЕКС МИЗЕРНИКА ДОЛЕН, ГНУСЕН, ГРОЗЕН...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени