Азис: Обожавам беловласи мъже, нямам търпение да побелея!

15 Януари 2023, 15:00


Азис не се боядисва. Макар че на 7 март ще празнува 45-тия си рожден ден, косата и брадата на Краля на попфолка са все така наситено черни. Ген, лаконичен е бил той. Същото обяснение е давал и когато е ставало дума за младоликия му вид и този на майка му Гергина, която пък направо смайва с визия, при все, че е на 65 години.

 

„Не се боядисвам. Нямам търпение да побелея, защото обожавам беловласи мъже”, заяви Азис и в предаването „На фокус”, където гостува с родителката си по Коледа. Затова и след това признание, веднага вмъкна: „Извинявай, майко!”.

Трябва да се отбележи, че перфектната кожа на Азис и липсата на бръчки вероятно има общо с отказа му от захарта. Хитовият изпълнител не е ял шоколад и каквито и да било захарни изделия буквално от годините. Едва този декември, когато гостува в предаването „Търси се”, като предизвикателство от приятел, Азис наруши обета си и хапна един от любимите си шоколадови бонбони.

„Заключих портата на старостта с катинарите”, заяви Гергина през смях в „На фокус” за младоликия си вид, за който винаги я питат. 65-годишната дама добави, че една жена трябва да не спира да обича и да не мрази. „Красотата никога няма да се отиде от силната обич и любов”, обясни тя и допълни важността на прошката.

На младини тя била голяма красавица, но вместо предимство, това й носело известни негативи. „Не можела да започне работа никъде, защото на всички мъже са им падали фалангите, когато я видят”, обяснявал е синът й. Майка му не се приемала за голяма красавица, нищо, че отвсякъде го чувала, включително и мъжа си Траян – бащата на Азис. Едва, когато поостаряла, Гергина се научила да приема красотата си. „Като гледам снимки, си казвам: „Ох, мъжът ми не е лъгал, като е казвал, че съм красива”, споделяла е тя.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Василке
преди седмица
0
Ква си стара и грозна! Дано всички те забравят час по скоро. Песните ти не струват а ти си скучен и неинтересен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди седмица
0
Въпреки натрапването му от жълти сайтове и някои телевизии никой вече не се интересува от този и измишльотините му.Просто му мина времето и само той още не може да го проумее.Жалък е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гнясс
преди седмица
0
Всичко в във васко ПИДЕРАСА е толкова отблъскващо и фалшиво,че няма накъде.За какво го канят постоянно да пълни ефира със себе си тоя гнусен мазен черен лъжлив педерунгел.Не,че сме против педалите,ама тоя е страшно противен и измислен целия.Аз,разбирам да поканят някой гей,но да покажат гейщината от най—добрата и страна.Поканете някой умен,начетен,образован гей,,или просто някой който не е толкова противен и нее успял със гол.задник и то гнусен.Самочувствието което демонстрира горе споменатия гнусар е нечовешки голямо! Той се взе за Марая Кери егати...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди седмица
-1
Азизе, ти си тотално изкукал, ма майко!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени