Азис спи сам на земята и се гушка с мачовци (Снимки)

2232
19 Юли 2018, 11:04


Кралят на попфолка се е отдал на безмерно дълга отпуска. Вярно, че пее по заведения и скоро в Бургас ще вдига мегаконцерт в Летния театър, но основно релаксира, топи се в басейни, обикаля хотели и гушка мъже, видя HotArena.

Азис не налита на „чуждо“ и не търси непознати силни усещания, а еротично обсебва свои колеги от бенда и приятели. А те, милите, нямат нищо против! Това е истинско приятелство, скрепва се с голо гушкане.

Обаче има и обратна страна на този медал. Не пускат Азис в леглото, карат го да спи на земята. Сам ромският славей се оплака и пусна снимка за доказателство, пише „България днес“. На кадъра той лежи на земята и се е завил с бял чаршаф. „Изхвърлен на земята да спи! Когато най-добрите ти приятели не желаят да делят легло с теб, заради цвета на кожата ти“, жалва се Азис.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Марио
преди 10 месеца
-2
Е да - то само ще се гушкат. Едва ли няколко пасивки могат и да се обравят сами. Пасивките не изпитват удоволствие когато се гушкат с друга пасивка. Там основна роля играят големите салами!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дияна
преди 10 месеца
-7
Плюйте го колкото искате, но той е единственият ни изпълнител предизвикващ интерес сред чужденците. Отворете кой да е негов клип и ще видите, че 80% от коментарите са на хора от цял свят. И хората харесват музиката му. Така че Гери сопол и всякакви други индивиди самообявили се за сензация и че са постигнали нещо невиждано могат спокойно да се гръмнат. А кой какво прави под завивките и с кого мен лично не ме засяга.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Veso
преди 10 месеца
-2
Мога ли да повърна???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени