Азис тренира ДесиСлава! Певицата започна със свалянето на килограми

https://hotarena.net/laifstail/azis-trenira-desislava-pevicata-zapochna-sas-svalianeto-na-kilogrami HotArena.net
Азис тренира ДесиСлава! Певицата започна със свалянето на килограми

Мотиватор за тренировки си намери фолк певицата Десислава в лицето на Азис. Тя вече направи първите си упражнения под зоркото око на колегата си и добър приятел, койот определено разбира от фитнес и диети.


Ангелогласната певица направи първите си крачки към промяната на външния си вид. Деси не крие, че през последните години е качила много килограми, а това пречи не само на кариерата и, но и на самочувствието й.

 

Попфолк певицата сподели снимки от първите си стъпки в спортната зала. Тя получи стотици пожелания за успех от свои фенове и приятели.

 

 

8 Коментара

Защо?

преди 1 година

Стига бе хора, нали видяхме Десито при Цитиридис, колко е шишкава милата. Не й се присмивам, просто тези снимки са абсурдни, а това да си обработиш снимката, но да сме те видели на живо в предаване е смешно.

Коментирай

Мани

преди 1 година

Стига бе хора всеки може да на пълнее, защо само се присмиваме и то жени на жени, вместо да се защитаваме. Не съм чула мъже така да се плюят и подиграват един на друг. Жената може от стрес, може хормони, може всичко.луди ли сте, кой или по точно коя идиотка е застрахована от напълнване, никоя. Жената е известна, пее хубаво, това е важно. Кой знае какви вампири грозни седят зад тези коментари и подигравки

Коментирай

......па

преди 1 година

Много филтри бееее,докарала се връстница на големия си син.Ами смешно е и лъже само себе си.И в тялото не изглежда така на живо.Става жалка като Андрешка.Сама си го прави.Вместо да си каже,да дебела съм и какво от това и никой няма да и се подиграва ако се облича и държи адекватно за възрастта си.Ама НЕ,проси си подигравки.Глупава жена.

Коментирай

Десита

преди 1 година

Похвално е, че спортува. Аз иначе и така бих я опънал. И едричка, и като отслабне - все едно съм спал с две.

Коментирай

Ппп

преди 1 година

Спомням си в в Биг Брадър ли беше, в някое от тези предавания, как се дупеше с късите си крака. Отвратителна гледка. Иначе прави едни мимики все едно е света вода

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Проста жена, мисли че като се филтрира ще забие още някой 20 години по-млад от нея като предишния и осеменител.А този седналия на земята разбира само от простотии.

Коментирай

коцкара

преди 1 година

На това лелче ще и напълня устенцата с гъста лепкава сперма а после ще и го вкарам в дебелия задник целия до дъно и после ще оллиже лайняния фалос

Коментирай

Благо

преди 1 година

Ако те хвана, аз ще те нагъзя едно хубаво, че чак ще ти хареса.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.