Бъдещ татко показа бременно коремче (Снимки)

https://hotarena.net/lubopitno/badesht-tatko-pokaza-bremenno-koremche HotArena.net
Бъдещ татко показа бременно коремче (Снимки)

Фризьорът Тодор Минчев и любимата му Виктория от Велико Търново очакват през следващия месец първото си детенце и с наближаването на щастливото събитие решават да заснемат забавна фотосесия, видя HotArena.

\"Искахме да направим нещо положително, защото напоследък живеем в свят на негативизъм, особено покрай пандемията. Затова и направихме кадри сред природата, на които съм уж бременен. На други снимки бръсна краката на приятелката ми, като машинката и бръсначът са послание, че предавам занаята на бъдещото си дете. Много се забавлявахме по време на фотосесията и мисля, че тя носи едно усмихнато послание. Солидарността е чувство на единство в разбиранията и взаимна подкрепа\", разказа пред \"България Днес\" Минчев.

Терминът за появата на бял свят на бебето е 3 юли тази година, но бременността се развива по-бързо и се очаква то да се появи по-рано. \"Новата дата на щастливото събитие е 18 юни, а тя е много специална за мен. Тогава рожден ден имаме аз и майка ми, а и на същата дата преди година отворих фризьорския си салон. Така че вероятно ще имаме четворен празник\", сподели още щастливият бъдещ татко.

Минчев в продължение на 7 години е живял и работил в чужбина - Великобритания, Шотландия, Норвегия и Нидерландия. В крайна сметка решава да се върне в България и започва работа в салон в София. Точно преди началото на пандемията напуска и се установява във Велико Търново, където продължава да е и в този момент. \"С Виктория се познаваме от много отдавна, но когато се върнах във Велико Търново, се случиха нещата. И бяхме едва от 2 месеца заедно, когато разбрахме, че е бременна. Всичко беше умишлено, разбира се,защото много силно го искахме\", добави Минчев, който има опит във фризьорството повече от десетилетие.

3 Коментара

Наталия

преди 2 години

Пълен мухльо.

Коментирай

Изключително тъпо!!!

преди 2 години

Изключително тъпо!!!!!!!

Коментирай

да

преди 2 години

Особено първата снимка с дървото ...много простафелска.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.