Българският Ед Шийрън пристана на Михаела Филева

556
10 Март 2019, 22:00


В празник за сетивата се превърна появата на Христиан Ненов от Варна в „Гласът на България“. С изпълнението си на китара и топлия си, чувствен тембър, 20-годишният талант вкара Лечев, Михаела, Графа и Камелия в настървена битка да го привлекат в отбора си. Христиан показа качества на завършен музикант, а оголеният нерв в гласа му моментално предизвика асоциации с Ед Шийрън. Досущ като британеца и Христиан започва да се издържа като уличен музикант, но като имигрант в Северна Ирландия. „Христиан, най-голямото ти предимство е, че ти си автор. За мен ще бъде абсолютно удоволствие, ако дойдеш в моя отбор да пишем музика заедно“, разчувства се Михаела Филева.

Лечев предизвика Христиан да изсвири нещо авторско, а резултатът го накара да се хване за главата. „Момче, тази музика трябва да я споделиш със света. Нямам търпение да се затворим двамата в студио. За разлика от другите, аз няма да променям звученето ти, ще те продуцирам такъв, какъвто си!“, разпали се Графа.

Христиан, който продължи в отбор Михаела, живее от две години в Северна Ирландия. Заминава, за да помогне финансово на семейството си. Каца в чуждата страна без дом и сигурна работа, но още с първия си концерт на улицата попада на човек със звукозаписно студио, който го назначава. Учи за тонрежисьор, започва да води актьорски курс, а в момента работи в хлебарница, без да изоставя музиката.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени