Банева лежи в затвора на ужасите

2821
23 Ноември 2018, 10:40Богатата наследница Евгения Банева лежи в истински затвор на ужасите. Съпругата на милионера Николай Банев, която е свикнала на златни мебели и мраморни подове, обитава един от най-кошмарните затвори в света, научи HotArena.

Вече мина повече от месец, откакто Банева се прости с лъскавия си начин на живот. Тя е разделена от мъжа си Николай и дели килия с още две жени, пише „България днес”.Затворът Баумит е прочут в цяла Франция с ужасяващите си условия. Репортаж от 2012 година показва как живеят там затворниците–сред разхождащи се свободно плъхове, хлебарки, принудени са да използват счупени клозети и потънали в тъмнина.Електрическата система не работи, липсват кранчета в тоалетните, а освен това затворът е пренаселен и има опасност и от епидемии.


След разкритията започва строеж на нови общежития, но и в тях са открити нередности и лоши условия.


Не се знае докога Банева ще трябва да живее в затвора. В сряда апелативния съд в Южна Франция разреши връщането на семейството в България. В понеделник адвокатът им Винсент Пенард ще обяви дали ще обжалва решението. Ако това се случи, Банева със сигурност ще прекара Коледа и Нова година в затвора, разделена от мъжа си.Банева е настояла за обжалване на решението, но това не е последното й мнение и се очаква след два дни да стане окончателно ясно какви стъпки ще бъдат предприети.


Междувременно децата на фамилията са поверени на грижите на техен приятел във Франция, който се грижи за тях. Всички сметки на семейството са блокирани, а имотите им са претърсени основно.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени