Башар Рахал: Нека отнемат ладата, ако те гепят пиян

25 Август 2023, 07:15


Башар Рахал иска да се отърве от старата си „Лада". Обичаният актьор опитва да намери купувач за съветската таратайка. И споделя, че е запазена, на малко километри и в отлично състояние. Башар решава да се раздели с ладата по една-единствена причина - да помогне на хората. След като депутатите приеха ново наказание, ако ни хванат пияни зад волана, властите имат правото да конфискуват колата. А според Башо по-добре да ни вземат старата, но запазена ладичка, вместо друга скъпа немска машина за няколко хиляди евро.

 

„Цялата тази истерия с промените в НК в закона за управление на МПС цели едно - рязко поскъпване на таратайките. Сега всички, които пият и карат, ще се ориентират към евтини автомобили за след за- пой, ако случайно ги гепят, да приберат ладата, а не БМВ-то". 3аедно с тези спекулации полуливанецът с арабски нюх за търговия рекламира собствената си кокетно ремонтирана „Лада".

 

„В този ред на мисли - продавам „Лада 1300". На малко км. Разкарвам всичките си стари лади и ще си оставя само "Нисан"-а, споделя актьорът, продуцент и водещ. Явно Рахал вижда пачки на масата си с този нов бизнес и би жертвал вече не толкова скъпа за него колекция от ретро соцколи. 3апознат с пазара приятел на Башар обаче подсеща с коментар, че цената на ладите и трабантите отдавна не е толкова бюджетна и даже поскъпването вече е започнало - търсенето не е от пияни шофьори, а от колекционери като него, писа „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?!?!?!
преди месец
0
Башар, що не вземеш ти някоя стара мома ... и те тогава ще ти вземат старата лада ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени