Башар Рахал зарежда батериите в Дубай с любовницата

https://hotarena.net/lubopitno/bashar-rahal-zarejda-bateriite-v-dubai-s-liubovnicata HotArena.net
Башар Рахал зарежда батериите в Дубай с любовницата
Башар Рахал зарежда батериите си с кратка ваканция в Дубай преди снимките на филма „Завръщане” 2.

Актьорът обяви, че съвсем скоро му предстои много работа по новата лента, чиито снимки започват след няколко седмици. Решил е да разпусне в аванс, защото след това месеци наред няма да има спиране. Башар е един от сценаристите, актьорите и продуцентите на филма заедно със своя колега Ники Илиев. С тях работи и половинката на ливанеца Райна Караянева, която е актриса и продуцент в „Завръщане” писа Уикенд.

4 Коментара

Фигаро

преди 2 години

Тази, която беше женена за Генадий Ников, който беше обикновен и беден модел и фитнес инструктор, като набара Башар, които е холивудски актьор и милионер, веднага смени кораба. Ех тази любов бе, колко е силна само! После защо им викали...

Коментирай

ами,

преди 2 години

Генадий Ников е красив мъж.Башар ако беше холивудски актьор щеше да е в Холивуд.Не в България да се бута със зъби и нокти навсякъде където да препечели някой лев.Неуспял в Холивуд по-точно е,за разлика от бившата му съпруга.Тази поредната с пиления 12 пъти нос,изобщо и няма да я коментирам.

Коментирай

Емо

преди 2 години

На мен пък ми е много по-симпатична от оная Рала Паскалева.

Коментирай

......па

преди 2 години

Башар един от сценаристите,актьорите/и цялата му рода/и продуцентите на филма в тандем с мамин Ники.То и затова филма е боза-доразреждат я мамин Шашко и пенкелера Орлин Павлов.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.