Бащата на детето на Дебора много СКАНДАЛНО: Запознах се с нея, след като си я поръчах! Плащал съм й по 1500 лв. издръжка, докато тя бръмчеше с други мъже (Майка й я пребила)

https://hotarena.net/laifstail/bashtata-na-deteto-na-debora-mnogo-skandalno-zapoznah-se-s-neia-sled-kato-si-ia-porachah-plashtal-sam-i-po-1500-lv-izdrajka-dokato-tia-bramcheshe-s-drugi-maje HotArena.net
Бащата на детето на Дебора много СКАНДАЛНО: Запознах се с нея, след като си я поръчах! Плащал съм й по 1500 лв. издръжка, докато тя бръмчеше с други мъже (Майка й я пребила)

Бившият приятел на Дебора и баща на сина й - Стоян Стоянов, проговори единствено пред HotArena за отношенията им. Строителният предприемач има коренно различна версия от тази, която изпълнителката разпространява в медиите и настоява истината да излезе наяве.

 

Той категорично отрече обвиненията й, че не й е помагал финансово за детето. „Всичко необходимо от раждането на сина ми досега съм купувал аз - детски колички, кошчета, легла, дрехи… Отделно всеки месец съм й превеждал между 1000-1500 лв., за които имам платежни документи и мога лесно да го докажа. Едва този август спрях да й помагам, след като отправи заплахи, че ще ме съди и ще ми забрани да виждам детето“, обясни Стоянов.

 

Разкритията бащата на детето й прави по повод обвиненията на Дебора, че не давал „стотинка издръжка“, тормозел я и я заплашвал с убийство.

 

На повикване

 

Прелюбопитна подробност от миналото на певицата е как се запознава с бащата на детето си. „По това време живеех в Германия и мой приятел ми я препоръча. Ползвал услугите й, след като му я подарили и останал доволен. Писах й във Фейсбук, за да уточним тарифата“, разкрива шокиращо Стоянов.

 

Тогава Дебора имала сериозни финансови затруднения и дължала пари на лизинговата компания за колата си. За една нощ с нея бизнесменът се разплатил с 600 евро, преведени за лизинга.

 

„Оттогава я виках често в Германия. Но имаше сериозни проблеми с алкохола, неведнъж е идвала при мен дрогирана, носеше кокаина със себе си“, разказва Стоянов пред HotArena. Опитал се да й помогне, като успял да я убеди да постъпи в клиника.

 

\"\"Едва след като Дебора превъзмогва зависимостите си, срещите им зачестяват и тя спонтанно забременява. „Не можеше да махне бебето, тъй като имаше много предходни аборти. Лекарят я беше предупредил, че при още един може да е фатално и така решихме да задържим детето. Дори след раждането на Самуил се наложи да й премахнат единия яйчник – толкова беше зле положението“, спомня си бизнесменът.

 

Заради предстоящата поява на сина си Стоян се връща да живее в България. Осигурява всичко необходимо за Дебора и сина им така, че нищо да не им липсва.

 

За съжаление тази история няма края на „Хубава жена“ не само защото Дебора е на светлинни години от Джулия Робъртс, но и защото певицата така и не загърбила старите си навици да задоволява мъже срещу пари.

 

Стоянов разбира, че тя отново е започнала със сеансите и двамата се разделят окончателно.

 

Съд

 

Развръзката идва на кръщенето на малкия Самуил през август, научи HotArena. Таткото организира празника в родния си Асеновград, като поема всички разходи и дори наема няколко стаи в местния хотел, където да бъдат настанени близките на Дебора.

 

„Попитах я проблем ли ще е да дойда на празника заедно с новата жена до мен и тя се съгласи. Ден преди кръщенето изпрати SMS на приятелката ми с текст: Не си желана утре“, разказва Стоянов.

 

Тогава чашата на търпението му прелива и в деня на кръщенето се разиграва грозен скандал между двамата. Дебора го заплашва, че ще го съди за издръжка, което напълно устройва Стоян: „Тогава нека изчакаме решението на съда за сумата, която трябва да ти превеждам месечно“.

 

Оттогава спира да й плаща издръжка, а тя все по-често му отказва срещи с детето. Случвало се е да се уговорят да отиде у тях, за да види Самуил, а в деня на срещата не му отваря вратата и го държи отвън.

 

КОЙ ПРЕБИ ДЕБОРА?

 

\"\"И още една любопитна подробност, която бащата на детето й разкри пред HotArena. Сигурно всички си спомнят за драматичния случай, когато Дебора се появи пребита в „На кафе“ ден след излизането си от „Биг Брадър“. Певицата заяви със сълзи на очи, че тогавашното й гадже от Перник я е смазало от бой.

 

„Всъщност истината е, че я преби собствената й майка. Двете се напили и майка й я шамарила най-вероятно заради непристойното й поведение в шоуто. На другия ден обаче Дебора трябваше да се яви при Гала“, разказва Стоянов. Посъветвана от пиарката си, певицата казва пред цяла България, че бившият й я е пребил.

 

Определено Дебора трябва да се пробва и в киното, тъй като много добре изигра сценария и успя да разплаче всички зрители на Нова. За съжаление, момчето, което обвинила, имало доста проблеми с полицията…

 

„Не искам нищо друго, освен истината. За разлика от Дебора, аз мога да подплатя всяка една моя дума с документи“, категоричен е Стоян Стоянов.

22 Коментара

Денн

преди 3 години

Приятелю, колко зле трябва да си, да направиш дете на курва. Да правиш секс без презерватив с проститутка. Да ти роди дете алкохоличка и наркоманка. И накрая да ревеш колко била зле. Ми ти трябва да си бил по-зле и от нея

Коментирай

??

преди 3 години

По много начини може да станеш за срам. За съжаление няма излекуван алкохолик и наркоман. "Чувай Боже и не давай "е казал народът. Защо създават и дете?? Той не мисли с горната глава,а тя "хем сърби,хем боли". Благодаря Боже,че не са ми в къщата!! Ужас!

Коментирай

1

преди 3 години

И той си е виновен защото първо трябваше да я провери каква стока е и тогава да си я поръчва. Както се казва: От един чувал с п*тки баш тази ли хвана и то за 600 евро хахахах. Защото е известна ли ? че е певица ли ? Дори трябваше да видиш в вип брадър как се е*а с ония рапър Dee ли нещо такова беше в палатката като имаха мисия да стоят на вънка да спът на палатки. Ти си си виновен изобщо не е тя ( не че я защитавам тая пияница и наркоманка) Дори смятай имала и други аборти, ама не ве защото е известна дай и аз покрай нея да стана малко за ПИАР . А пък сега тоя Симеон ходи с оная туркиня Денис тцтцтцт

Коментирай

Blqk

преди 3 години

Този явно само по проститутки си пада. Дениз също е на повикване от край време.

Коментирай

.

преди 3 години

Ня тая Денис и тя е същата.Всичките са един дол дренки. Тоя като я знае,че е алкохоличка и наркоманка защо не взе детето да го гледа той

Коментирай

мими

преди 3 години

Дори така да е, това е много грозно и зловещо да се говори за майката на детето ти. Като я гледам е доста грозна и гнусна и пропаднала, но има нужда от лечение. Горкото дете с такива родители как ще расте и какво ще види. Добре е да бъде изведено от такава среда. А този селяк за кондоми не е ли чувал? Явно и нейната майката е такава, щом не я е възпитала.

Коментирай

87

преди 3 години

Първо, така написано: "баща на сина й Стоян Стоянов" излиза, че синът се казва Стоян Стоянов, а в последствие, като се чете статията, се оказва, че това е името на бащата. Затова е важно, особено когато човек се напъва и има претенции да работи в медия, и то в такава, в която се изразява писмено, да владее граматиката и пунктуационните правила. Второ: какъв "мъж" си, за да ходиш да разправяш за майката на детето си, че си я срещнал "поръчана"? И как сте искали да го махате, защото имала вече куп аборти сякаш е някоя квартална циганка, която грам идея няма от контрацепция, но нямало как. Ужас! Иначе отстрани не можем да преценим нито да знаем кой е по-виновен и нейното поведение дали е било действие или реакция на негово, така че за детето ми е най-жално в случая.

Коментирай

Aha

преди 3 години

И тази не успя да открие любовта във Варна. А така ѝ се искаха Вютони :)

Коментирай

. 7

преди 3 години

То тоя от Варна защо остави нея остави и Татяна ..на Татяна кола й подари и си я взе после

Коментирай

ами

преди 3 години

"Поръчах си я", в случая с певица аз бих решила че е поръчана за да пее. За тази услуга също така се казва. Може преди да е била неуравновесена, често при младите момичета става така и алкохола не помага, а вреди, но важното е, че сега Дебора видимо се е взела в ръце и си има себеуважение. Поне така изглежда.

Коментирай

ами

преди 3 години

Айде, айде.... Всичките бг мъже така обръщат палачинката като спре да става на тяхното. Иначе все били най-добрите, най-свестните...да се чудиш коя луда би избягала от такива съкровища.

Коментирай

......па

преди 3 години

Боклук до боклука,че се и рамножили.Горкото детенце....

Коментирай

1

преди 3 години

Ииииии, и певицата Татяна ли ве. Тая дето има син и се оставиха, после знам че беше в Варна Татяна ама с тоя ли или с някой друг след развода от предишния където имат дете?

Коментирай

Честито!

преди 3 години

И каро си си я поръчал по препоръка на приятел, който я е ползвал, как мамка му ѝ правиш дете ?!? Кой нормален мъж прави дете на ... ?!? Яж си сега каквото си си надробил и не се оплаквай, че резула по- голям. Само как ще обясниш на сина си като порасне как си се запознал с майка му . Толкова свестни момичета има, образовани, работещи от нормални семейства , но друго си е някоя с 1000 куб. в пазвата и джуки като патка да ти се чекне в клубовете. Като ги харесвате такива , халал да са ви. Само че после разправяте че всички жени са боклуци. Еми , не ! Не са ! Само тези които вие оборотните харесвате.

Коментирай

Запозната

преди 3 години

Според мен този господин не е добре. Очевидно не се грижи за детето си, няма капка гордост и мъжество, и е решил да обижда майката на детето си с измислени истории... В това няма и грам истина, лъжа след лъжа, толкова обиди и клевети. След това интервю въпросната певица трябва да го съди за клевета и уронване на престижа. Много смешни и долни мъже...

Коментирай

хм

преди 3 години

Той пък един хубавееец, един мъжага.......нито изглежда амбициозен, нито работлив, нито поне малко симпатичен. Кой знае от къде разполага с пари, че да го забележи някоя изобщо и то само заради парите, защото явно с тях парадира пред момичетата и в такива среди се движи, че да попадне сега на Дениз Хайрула, нали за нея се говори в по-долните коментари? Странен мазник.

Коментирай

въпрос

преди 3 години

По зле изглежда и от Християн Гущеров в най-лошите му периоди. Някой знае ли какво работи тоз "хубавец" дето си въобразява, че е мечта за всяко момиче и най-добрия, свестен и умен на света?

Коментирай

1

преди 3 години

седя и ти" вярвам"....."хубавецо"....

Коментирай

1

преди 3 години

направо един средностатистически адвокат ще го съсипе и в кариерно отношение за уронване на престиж и клевети

Коментирай

Мария

преди 3 години

Стояне вие и Дебора имате дете, то е ваше и вие трябва да се грижите за него и двамата. Недей да плуеш там където си сял. Уважение към майката на детето ти....А за Дебора бъди по разумна. Гледайте да намерите баланс,че всичко ще се отрази на детето.

Коментирай

абе,

преди 3 години

Мария,купи си първо буквар,после давай съвети.

Коментирай

Sara Phil

преди 2 години

ИСТИНСКИ ЖИВОТЕН ОПИТ. Казвам се Сара Фил, бях разделена от съпруга си в продължение на 9 години и търсих помощ навсякъде, за да го върна, миналата седмица открих контакта на заклинателя, наречен д-р Огунделе. Този човек е мощен и честен човек, заклинанията му са безвредни и много активни, когато се свързах с него за помощ след 24 часа работа, съпругът ми се върна вкъщи с молба да му простя след 9 години развод, с който съпругът ми се върна помощта на д-р Огунделе. Казах му, че ще споделя историята си на всеки форум, за да знаят хората за добрата му работа. Ако имате нужда от някаква помощ, брак, връзка, болест или някакъв човешки проблем. Свържете се с д-р Ogundele на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.