Бебе Йода чака Банда Банда! Водещата във възторг (ФОТО)

https://hotarena.net/az-jenata/bebe-ioda-chaka-banda-banda-vodeshtata-vav-vaztorg HotArena.net
Бебе Йода чака Банда Банда! Водещата във възторг (ФОТО)

Близка среща между Андреа Банда Банда и бейби Йода, превърнал се в сензация в новия сериал по Star Wars „Мандагорецът“.

 

„6 минути преди ефир Жоро ми каза, че някой ме чака пред студиото. Реално погледнато, който и да ме чака 5 минути преди началото на живия ефир, би трябвало да си почака. Но си казах - “живот на ръба, това съм аз, отивам!”.

 

И пред студиото ме чакаше Бебе Йода. Това е едно от най-сладките неща, които са ми се случвали!“, развълнувана е Банда Банда, пише „България Днес“.

5 Коментара

Шшш

преди 3 години

Ко?

Коментирай

??

преди 3 години

Да назначиш на работа подобни индивиди не винаги означава,че шефа е глупак. Напротив тактик е ,защото Банда Банда/ тя е елементари ,като амеба/ носи онази простоватост необходима за всеки комплексиран индивид да "блесне" или ако е умен,ще се разтопи от умиление пред свещената глуповатост на Бандата. Колко цветно е ежедневието когато виждаш инфантилът Банда да прегръща Йода.Утре чичко Шеф ще доведе патето Яки или патока Доналд и ще гледа с умиление кукуБанда /Андрея/ как ги целува и църка в захлас.

Коментирай

......па

преди 3 години

На тати инфантилката...

Коментирай

абе,

преди 3 години

Означава,че шефа е корумпиран.

Коментирай

Iva

преди 3 години

Леле Андрешко спри да си плащаш да пишат за тебе ма! Омръзна ни да те гледаме под път и над път!! Не си нито интересна,нито забавна,нито красива,нито талантлива! Разкавай се най-накрая връзкарке!!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.