Бебето на Плевнелиев проплаква с 1,6 милиона!

https://hotarena.net/laifstail/bebeto-na-plevneliev-proplakva-s-16-miliona HotArena.net
Бебето на Плевнелиев проплаква с 1,6 милиона!

663 488 лева и ½ идеални части от две къщи в село Баня и Черноморец – това е летящият  старт на новородения син на Деси Банова и Росен Плевнелиев – Йоан, показва проверка на „Галерия“ в последната декларация на баща му пред КПКОНПИ. 

Всичко останало като имоти за десетки милиони е дарено на бившата съпруга на Плевнелиев и синовете му. През 2012г. Плевнелиев имаше 1,8 милиона лева. От 2009-а той не развива бизнес и разчита на спестяванията си от времето, когато работеще с германските инвеститори от „Линдер“.

Синоптичката Деси Банова роди миналия понеделник, а двамата с Плевнелиев живеят заедно повече от година. Дори сключиха граждански брак през юни.

4 Коментара

Рачо

преди 5 години

Мама-курва точно това е търсила!

Коментирай

Ел Дорадо

преди 5 години

Тази заби в земята всички Златки и Николети. Златотърсачка N1.

Коментирай

123

преди 5 години

Ама...на нея и дъщеричката и се казва Йоана.....Не че ми е работа, те си знаят.

Коментирай

456

преди 5 години

i az tochno tova se setih kato prochetoh tazi novina- che na neia shterka i se kazva Yoana ili Yoanna. Samo yo-to-vtzi v kashtata, ama detzata ne sa vinovni...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.