Без Благой на ЧРД на сина му

01 Октомври 2022, 17:00


Благой Георгиев пропусна рождения ден на най-малкия син - Благой.

Златка Райкова се погрижи да спретне на малчугана забавно парти с много смях и игри, а до тях бе новата половинка на плеймейтката - Карен. Двамата заведоха Благойчо на фризьор, преди да се съберат с приятели и роднини.

Не е ясно дали Георгиев няма да организира второ парти на отрочето си, но на това определено няма място, коментират в светските среди.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gold(digger)
преди 2 месеца
0
Дързост и красота 8934 серия - златка и преслава са баджаначки, емилия, анелия и още много други също, галена и десислава и те, така се омешаха, че остана само опцията джолката да вземе благо, а божинката - емануела и ще мжем да закрием сериала и направо държавата с хепи внд
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nightmare
преди 2 месеца
0
Какъв стил, каква класа, каква осанка! Тия БГ парцали толкова да нямат вкус и естетика за дрехи, та чак да бият рекордите на Гинес по излагация, тъпота и малоумие! Как, по дяволите, можеш да си сложиш тая пижама с това пошло и оскъдно бюстиенце на рождения ден на малкия ти син с напращелите изкуствени любеници , при все, че не е подходящо изобщо за възрастта ти- въобще ама въобще не изглежда добре и изпипано като облекло! Това същество явно от професионалното му изкривяване като проститутка, си мисли, че както си ходи по бардаците, където повикат, така може и сред деца да се разхожда, хаха. Трагедия и пълно падение отвсякъде!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 2 месеца
0
Жената много работи/не е лесно да издържа гаджета си/ затова е по пижама.Не е имала време да се преоблече дори за рождения ден на детето си.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени