Без кючек: Фики прави концерт с поп и рок хитове

20 Ноември 2022, 11:00


Рязък завой прави Фики Стораро в кариерата си. Големият син на Тони Стораро подготвя концерт в столична зала на 19 ноември, на който ще пее поп и рок хитове, но няма да представи нито един кючек.


Това е отдавнашна мечта на Фики, който е завършил Националното музикално училище „Любомир Пипков” в София в профил „Поп и джаз пеене”. Той открай време има амбиции да се изявява в този стил музика. През 2016 г. Фики направи неуспешен опит да се представи с песен на английски език. Той вложи много труд и инвестиции в парчето „Is this love”, както и в клипа, само че не постигна желания резултат. Баладата действително се превърна в хит и известно време всички говореха за нея, но не обсъждаха качествата й, нито гласовите данни на Фики, а нелепото му произношение на английски език. В тази връзка се появиха и подмятания, че в гората, в която е снимано видеото, Фики търси Издислав, понеже това се чувало, когато произнасял: „Is this love”.

Певецът е споделял, че не му е било лесно да понася подобни подмятания. Фики обаче успя да издържи и през пролетта на 2020 г. промени общественото мнение за себе си, след като стана победител в шоуто „Като две капки вода”. В предаването певецът се представи с имитации на любимите си изпълнители, сред които са Васил Найденов и Стиви Уондър, и успя да спечели публиката. Още тогава Фики заяви намерението да продължи да пее поп, джаз и рок.


„Винаги съм си мечтаел да имам собствена група, с която да мога да обикалям и да пея именно точно тази музика, с която съм закърмен. И много се радвам, че тази моя мечта се осъществява с много труд. На 19 ноември няма да има нито доза попфолк”, заяви Фики наскоро и изтъкна, че на концерта си ще пее парчета на световни величия, сред които Тина Търнър, Том Джоунс, Стиви Уондър, Лайнъл Ричи, „Уайтснейк”, „Металика” и други.
Фики, който догодина ще празнува 10 години на сцена, вярва, че успехът изисква дисциплина и отдаденост на мечтите. „Господ дава на този, който се труди”, смята Стораро-младши.


С баща му са си тръгвали от  участие с огърлици от долари

Фики може и да се изявява и в други жанрове, но едва ли съвсем ще изостави чалгата. Все пак тъкмо на нея с брат му Емрах и татко им Тони Стораро дължат популярността си и високия си стандарт на живот. Освен много участия, мъжете Стораро са и сред изпълнителите, които получават солидни бакшиши. В интернет още може да се открие видео от изява на Фики и Тони Стораро на частно събитие, по време на което се сдобиват с огърлици от долари.

Първо Тони получи такава, като банкнотите изглеждаха свързвани и затова се стояха над яката на ризата му. Отдалеч Тони изглеждаше като с шина на врата, само че от долари. Щом синът му Фики подхвана дуета им „Кажи ми като мъж”, мигом се сдоби със същата огърлица като татко си. Почитател излезе на сцената и затъкна банкноти в потника на Фики Стораро. Баща и син попяха с огърлиците от долари за радост на щедрите си почитатели, а след това ги свалиха.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени