Без тя да знае: Измамник взе 7,5 бона за Софка

07 Август 2023, 09:00


Искал пари също от името на Галена, Преслава и Тони Стораро  

Измамници искат пари от името на звезди, а един дори успял да вземе капаро 7500 лева, представяйки се за човек на Софи Маринова, пише България Днес. „Прави се на импресарио и обещал участия за една година напред. Но нито Преслава, нито Софка, нито Галена, Тони Стораро и другите са запознати и изобщо не подозират, че от тяхно име са поемани такива участия“, разказа през Телеграф пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев.

Всичко се разплело, след като потърпевш се обадил и искал да разбере кога ще пристигне Софи Маринова да му пее, защото платил капаро. Така станало ясно, че пари са превеждани на друго име, а не на сметката на самата певица. Първоначално човекът казал, че ще съди звездата. После решили да предприемат мерки и звъннали на въпросния измамник. Тодореско също се обадил и пуснал пост в социалните мрежи. Оказало се, че има и други измамени. След разгласяването парите за Софи Маринова, Преслава и други били върнати. Но Тодореско смята, че може да има още преметнати, които са изгорели с пари.  

Самата Софи Маринова казва: „Моят малък, но напълно достатъчен екип от хора, с които работя от години, са мениджър участия Сашка Стоянова, Тородеско е пиар, а Дони Василева е за рекламните кампании. Всички останали уговорки с каквито и да е лица освен с тях тримата са невалидни!“.   
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
За потърпевши чалгаролюбители не ми е жал.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени