Би Ти Ви спря „Татковци” вместо турския сериал

https://hotarena.net/lubopitno/bi-ti-vi-spria-tatkovci-vmesto-turskiia-serial HotArena.net
Би Ти Ви спря  „Татковци” вместо  турския сериал

На българските сериали в Би Ти Ви не им върви. От години телевизията обещава да ги пуска с предимство пред турските, но вечно се случва нещо в последния момент и резултатът в крайна сметка отново са сълзи от Босфора в най-гледаното време. Нещо такова се случи и този тв сезон. Би Ти Ви обеща най-накрая да свали турското от най-гледаното време през седмицата, но в крайна сметка се оказа, че българска продукция от 20 часа ще върви само в четвъртък и петък. Затова пък родният сериал „Татковци” за момента виси, както и вторият сезон на „Съни бийч”.

 

Никой не знае кога „Татковци” ще се завърне в ефира на Би Ти Ви със своя нов сезон, по който усилено се работи. Комедията събра много фенове, които бързо свикнаха да я гледат от 18 часа всяка делнична вечер. Преди Коледа обаче телевизията е смени с шоуто „Стани богат”, обещавайки нов сезон напролет. Наскоро бе съобщено, че от края на февруари българските продукции ще напълнят праймтайма – от осем до десет и половина часа вечерта, когато пред екраните се събират най-много зрители. В праймтайма щели да се позиционират предаванията „Стани богат”, „Сървайвър”, „Ергенът” и новият сериал „Мен не ме мислете”. „Татковци” и „Съни бийч” също щели да се завърнат в ефир. Но се оказва, че двете комедии висят с готови епизоди, за които не е ясно кога ще видят бял свят.

Телевизията ще изпълни обещанието от 20 часа да пуска бг продукции, но само в четвъртък и петък. Това ще са „Мен не ме мислете” с Руши Видинлиев и Иван Юруков и „Ергенът” с водещ Наум Шопов. От понеделник до сряда ще продължават да си вървят турските сапунки. „Стани богат” няма да минава от 20 часа, както се очакваше, а ще си остане от 18 ч. на мястото на „Татковци”. А „Татковци”, както и „Съни бийч” със сигурност няма да се завърнат на екран до края на февруари, когато стартират всички нови продукции за сезона. За тях не остава място в програмата.

Говори се, че продуцентът на „Татковци” – Евтим Милошев, бил в крайно обтегнати отношения с шефовете в Би Ти Ви. Той си развалил отношенията с тях, след като станало ясно, че паралелно с комедията снима и драма, която обаче ще се излъчва при конкурентната Нова тв. Това е новият сериал „Лъжите в нас”. Милошев не само продуцирал драмата, но и бил ангажирал с нея почти целия екип на сериала на Би Ти Ви. Шефовете на медиата нямало как да санкционират некоректния продуцент, защото той формално имал право да работи където пожелае. Единственият начин да го „порежат” бил, като забавят излъчването на сериала му, което има и финансово изражение.

Какво обаче налага забавянето на новия сезон на „Съни бийч”, никой не знае. Тази продукция май просто няма късмет. Още на старта й стана гаф, защото се разчу, че е снимана в хотелите на скандалното семейство Арабаджиеви. Наложи да се чакат 2 години, докато скандалът позатихне и сериалът види ефир. Тъкмо го пуснаха и се взе решение да спрат излъчването му след епизод 4, тъй като избухна пандемията. В Би Ти Ви решиха, че трябва да излъчват новини вместо сериали. Сега отново уж обявяват новия сезон, но никой не знае кога ще го включат в програмата.

По същия начин преди години телевизията уж трябваше да замени турския сериал от 20 часа с българския „Скъпи наследници” в Орлин Павлов и Даяна Ханджиева, но така и не го направи. След дълго чакане пуснаха родната продукция от 18 часа вечерта и обявиха, че отсега нататък това вече също е праймтайм. Факт е, че медата успя да разработи този часови пояс и сега например „Стани богат” се радва на доста солидна аудитория.

3 Коментара

даа

преди 2 години

Предпочитам турските филми пред българските тъпи филми с некадърните ни "актьори", където там нещо си мънкат под носа.

Коментирай

ами,

преди 2 години

Не гледам Босфор тв.Нито Бардак нова тв. Нито дъщерните им канали. Игнорирам ги, не искам да затъпявам.

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

Въй,въй...Лошо ми е....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.