Бие ли Гущеров жена си? (Истината от потърпевшата)

https://hotarena.net/laifstail/bie-li-gushterov-jena-si HotArena.net
Бие ли Гущеров жена си? (Истината от потърпевшата)

Светлана Василева отрече слуховете, които обикалят от няколко дни медиите, че Християн Гущеров я е  пребил.

\"За мен съм свикнала да пишат какво ли не, не ми прави впечатление, но се вбесявам, когато наместват Хриси и децата ни. Имам най-спокойния съпруг и ако не е той, който не си пада по скандали и разправии, вече да съм завела дело срещу медиите, които пуснаха \"новината\",  споделя Светлана, допълвайки, че научила за писанията от съобщения в социалните мрежи.

\"Събудих се сутринта и десетки ми бяха писали на лични съобщения добре ли съм. Не знам защо са тези измислици, има много излишна злоба\", казва Светлана пред България днес.

9 Коментара

......па

преди 2 години

И да я бие няма да признае.Louis Vuitton и Chanel са по-силни от боя.

Коментирай

??

преди 2 години

Има индивиди /пример Светлето Гущеровата снаха/,които са на светлини години от реалната представа за себе си. До толкова са объркани в минала и настояща проекция на мозъка си,че той им създава биполярна реалност. В случая снахата Светлана не може да формира реален образ на собствената си персона. Забравяйки т.е. зарявайки в гюрмето миналата си безличност и посредственост биполярно се възприема като кралска особа ,която впечатлява всяка жива твар. Може да "режисира " малка драма или комедия докато е в състояние на криза. Няма как без специализирана психологична помощ да разбере,че никой мислещ ,здрав човек не го интересува снахата на някой си Гущеров.

Коментирай

ами,

преди 2 години

Последните години много се навъфиха такива недоразумения като въпросната.Прекроявани уродливи същества. Не само, че те нямат представа са собствената си незначимост ами и тези които ги канят в предавания по телевизии,пишат за тях.Предлагат им да рекламират разни неща,някои включват и децата си.Така се натрапва грешна представа за живота и за човека изобщо.После защо хората оглупявали?Точно заради такива.Жалка работа за жалки люде.

Коментирай

E, жалко че не я изтупват....

преди 2 години

Гонзовица има нужда от пошляпване, да и наместват от време на време връзките в мозъка, че е като стар руски телевизор. Трябва да го тупнеш здраво и дава верния образ и картина! Иначе съм против насилието.....освен ако не става дума за тунинговани, силиконови телевизори....

Коментирай

hhhhhhhh

преди 2 години

Как ще я бие - то да я бие, трябва да прекарва време с нея. Държи я затворена като кукувица, а той ходи по офиси и хотели да се праска с курви от мъжки и от женски пол. Тя си снима чантите, които преди 2 години Мария ги снимаше и така. АМа щом ѝ харесва да мързелува вкъщи, а в същото време мъжът ѝ да изпитва анални оргазми - нека. Дано поне ѝ е купил вибратор.

Коментирай

Krisi

преди 2 години

Бие я та пушек се вдига. Майка и Кунка тъпото от Търговище само се оплаква от кюфтето какъв пияница е

Коментирай

zara

преди 2 години

И глада.

Коментирай

5

преди 2 години

И да я бие и да и изневерява тъпата овца ще седи и ще търпи, защото парите са над всичко.А такова малоумно друг няма да намери дето да я спонсорира така.Вече се е продала отдавна и могат да си я правят каквото искат.Тя и да иска да се махне не може, защото сама по себе си няма една стотинка, пък и с 2 деца още по-трудно.

Коментирай

.

преди 2 години

Верно ли е ,че е обратен

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.