Биляна Гавазова се нанесе при сестра си заради скандали с мъжа си

https://hotarena.net/az-jenata/biliana-gavazova-se-nanese-pri-sestra-si-zaradi-skandali-s-maja-si HotArena.net
Биляна Гавазова се нанесе при сестра си заради скандали с мъжа си
Репортерката на \"Тази сутрин\" Биляна Гавазова не се прибра при мъжа си Тодор, видя HotArena.


След като приключи ангажиментите в бТВ, тя обикновено се насочва към общия им апартамент, който закупиха миналата година. От известно време насам обаче Гавазова посещава друг адрес - този на по-голямата й сестра.


Тръгвайки от паркинга на телевизията водещата не се отклони от новия си маршрут. Когато пристигна пред жилищната кооперация на кака си Елмира, тя позвъни, но никой не й отвори вратата на входа. После проведе кратък телефонен разговор, за да уведоми, че е пристигнала и влезе.


Биляна бе напълно сама и не напусна дома на сестра си до тъмна доба. Кой се е грижил през това време за 4-годишния й син, остава мистерия. Дори малчуганът да посещава детска градина, няма как тя да бъде денонощна. 


Нейни колеги разкриват, че напоследък тя имала търкания с бащата на момчето Тодор. Затова и Биляна гледала да е колкото се може по-далеч от него, за да избягва ежедневните им дрязги.


В офиса на телевизията нямала близки приятелки, с които да споделя. Утеха и разбиране намирала само при сестра си. Двете имали доста търкания като по-малки, но след като се преместили в София от Шумен си станали изключително близки, предават от Ретро

2 Коментара

преди 5 години

Коментирай

преди 5 години

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.