Биляна Лазарова ПРОГОВОРИ за раздялата: Баща на сина ми ме ТОРМОЗЕШЕ! (Булимията й се влошила)

https://hotarena.net/laifstail/biliana-lazarova-progovori-za-razdialata-bashta-na-sina-mi-me-tormozeshe HotArena.net
Биляна Лазарова ПРОГОВОРИ за раздялата: Баща на сина ми ме ТОРМОЗЕШЕ! (Булимията й се влошила)

Биляна Лазарова, или още Биляниш, е модел, певица и майка. Преди няколко години печели в Тайланд приз за „Най-красива тийнейджърка в света\". Съвсем наскоро хубавицата подписа договор с музикална компания „Пайнер\" и стартира нов етап от живота си.

 

Майка е на момченце на половин година. С бащата на детето си Ангел Исакиев се разделиха малко след раждането на сина им. ММА боецът й бе поискал ръката, но изненадващо разтрогнаха годежа.

 

Досега Биляна деликатно премълчаваше темата, но ето че най-сетне си позволи да се разкрие пред медиите.

 

„Оказа се, че не е моят човек. Не се разбирахме. Очаквах детето да го промени и той да порасне заедно с мен покрай бебето, но не се случи. Това, че съм с него, ме тровеше и не можех да бъда абсолютно пълноценна за детето си“, разкрива Биляна в интервю за „България Днес“.

 

Тя със съжаление уточнява, че сама се грижи за сина си и не среща подкрепа от страна на бащата. ММА боецът виждал детето от време на време, което според нея е крайно недостатъчно.

 

По думите й именно той е станал причина да се влоши здравословното й състояние. Тя страдаше от булимия, която успявала да овладее. За съжаление, мъжът до нея не осъзнавал проблема и не спирал да й повтаря колко е пълна, да й се подиграва.

 

„Постоянно ме потискаше на тази тема, налагаше тормоз над психиката ми. Уж с цел да ме мотивира, успя да влоши състоянието ми и това е една от причините да се разделя с него. Винаги не му беше достатъчно, искаше да съм в добра форма, подиграваше ми се, че не тренирам достатъчно“, откровена е Лазарова.

 

Тя се обръща към всички с нейния проблем, апелирайки да не си мълчат за проблема и да не изпитват срам.

18 Коментара

Фигарог

преди 3 години

Споко, Билянищ, сега Митко Пайнера ще те оправи и всичките ти проблеми от предишния живот ще се разсеят като пролетна мъгла на обед.

Коментирай

OF

преди 3 години

Затова не правиш/раждаш дете на всеки срешнат. Тая така описа нещата във връзката им , че.... да ти се доплаче от елентарни и повърхностни драми.Детето си мислела че ще го промени... Малоумници и двамата ! Детето че ще страда ясно, но дано като порастне " падне по-далеч от крушата" ...

Коментирай

1

преди 3 години

Аз мисля, че тя го обича. Иначе за какво пише песен за него. Чакала го, докога ще го чака да се върне, да си плати за грешките и повече да не греши. Насъскани са един срещу друг, озлобени. И този период ще премине.

Коментирай

Деян

преди 3 години

Страшен боклук се оказа тоя. Ок, разделили сте се с майката, но да не искаш да си видиш детето е ебати циганската мизерия!

Коментирай

Мими

преди 3 години

Момчето си има други приоритети, децата не са сред тях, но новата му курва е. Когато ти промиват мозъка, че си с богиня, а бившите са боклуци, забравяш за тях. Вече го играем света вода и много морални.

Коментирай

Azz

преди 3 години

Коя е новата на този Ангел и вярно ли е, че има и друго дете?

Коментирай

Tiiii

преди 3 години

Вярно е, има още едно момче. Но не знам от коя. Клюкари, кажете! Май е известна. Новата е Константина Маркова. Лелка с 10 години по-голяма.

Коментирай

Ачо Грамотния

преди 3 години

Аз съм Ачката. И съм грамотен. Мога да си напиша трите имена почти безгрешно. Само две правописни грешки допускам.

Коментирай

K.M.

преди 3 години

Лелка е майка ти. Аз съм топ модел на модна агенция Пейзаж.

Коментирай

Сиси

преди 3 години

Ей такива глупаци като този комплексар като почнат да правят деца тука и там, не осъзнават каква отговорност е. Нито са осигурили бъщете, нито издрръжка. Не им пука това са изроди. Взел си млада хубава жена едва родила и вече тръгнал боклука. Горките момичета да са надяват на такива безмозъчни

Коментирай

Aco Pejovic

преди 3 години

Ови људи су ми украли песму. Ја ћу им судити.

Коментирай

Б.Лазаряниш

преди 3 години

Тя е вече с разбити мечти, тя не иска вече сълзи, чуе ли за любов, казва: "Боже, пази!" След поредния кофти любим, реже ги всичките до един, майната ти Св. Валентин. Сърцето й е лед, да мачка е на ред.

Коментирай

11

преди 3 години

да не смяташ, че лайно ,което си оставя детето на 6 месеца е способен да разбие нечии мечти....верно ли .......ако има такива хора, да знаят , че е много по-вероятно да не осъзнават дебилността на партньора си...и да му дадат скоростно крак и шосе на героя....на този на биляна на лицето му е изписато ,че е олигофрен, ама а де....момичето си е въобразило ,че свръх, а той дори не е нормален.....това се случва всеки ден на стотици хиляди....крак и шосе и да се оправят такива олигофрени....като тоя Ангел

Коментирай

11

преди 3 години

абсолютно ....и като повечето жени като вземат да свалят критериите до минус 11 000 метра...абе хора,бе---ама имайте изисквания да му се не види-тя мис тийн свят, нея светът я оценил, обаче според него-тя била дебела...щото пък на мене ми е мега грозен , а е дебил със сигурност

Коментирай

11

преди 3 години

абсолютно ....и като повечето жени като вземат да свалят критериите до минус 11 000 метра...абе хора,бе---ама имайте изисквания да му се не види-тя мис тийн свят, нея светът я оценил, обаче според него-тя била дебела...

Коментирай

Един дол дренки

преди 3 години

Не искам да нападам никого, но всички коментари са само обвинения към бащата. То е ясно, че е задник, идиот, боклук и още много, но да попитам аз тази мадама Биляниш кой я кара да забременява от някакъв, който очевидно не е познавала много много. Ако и тя беше много читава, защо изведнъж стана чалгарка в пайнер. С този празен поглед в клиповете човек да се чуди дали има въобще акъл в тази глава. И двамата са един дол дренки, тя е търсила някое “лошо момче” с яка кола (най вероятно Х5ца), а той докато разбере, какво става и взел, че се чупил. Смешка са и двамата.

Коментирай

/////

преди 3 години

Веднага хоп в леглото,направили бебето после се сетила, че не е нейния човек.Децата не са играчки както си въобразяват лековатите женчета,само да ги снимат и посттват по социалните мрежи да се фукняват с тях.Децата са отговорност.Тази е поредната чийто приоритет и е да се гологъзи/модел/и да вие долнопробната чалга.Каквато тя,такъв и осеменител си е намерила.

Коментирай

ами

преди 3 години

Тита и Гери Никол да си водят бележки какво ги чака с техните татуирани биячи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.