Бившата жена на Бойко Борисов вижда внуците веднъж годишно

https://hotarena.net/laifstail/bivshata-jena-na-boiko-borisov-vijda-vnucite-vednaj-godishno HotArena.net
Бившата жена на Бойко Борисов вижда внуците веднъж годишно
Д-р Стела Георгиева, единствената жена, с която премиерът Бойко Борисов е слушал марша на Менделсон в гражданското, живее в тузарски имот зад океана. И докато Борисов всеки ден е в центъра на вниманието, д-р Георгиева тъне в неговата сянка. След развода си с него, бившата му съпруга успяла да постигне американската мечта и се е устроила да живее в квартала на богатите Ориндж Каунти, Калифорния.


Д-р Георгиева обича да се хвали с красивия си дом, оценен на 1,5 млн. лв. Къщата е построена през 1987 година и в нея са живели само богаташи. Имението се намира в затворен комплекс, обитаван само от хора с възможности, където има денонощна охрана за спокойствие на живеещите там. Къщата й разполага с 5 спални, дневна с камина, външен басейн и огромна градина, която е най-голямата й гордост. Именно заради ботаническия рай, в който живее, Стела често публикува снимки в социалните мрежи. В свободното си време се занимава с градината, сади цветя и си играе с двете си домашни любимки – Айра и Бетина. Заради топлия климат в Калифорния в двора й растели както палми, така и български домати. Освен екзотични растения, в двора й има и няколко птици. Неотдавна папагалите й Хемингуей и Сервантес я сюрпризирали с 12 яйца и така разбрала, че една от тях всъщност е женска.


Стела работела в популярна клиника в непосредствена близост до дома си. Луксозен автомобил „Мерцедес” S класа е паркиран пред един от гаражите на просторното имение. Бялата лимузина обаче не е единственият, с който разполага д-р Георгиева, тъй като гаражите в дома й са 3. У нас бившата съпруга на премиера е специализирала офталмология, но в Америка й се наложило отново да учи 5 години, тъй като не признали дипломата й. Така тя получила още една специалност – „вътрешни болести”.


Д-р Георгиева отгледала дъщеря си Венета в САЩ и й дала най-доброто образование – елитен колеж и университет, но хиляди километри я деляли от двамата й внука – 4-годишният Бойко и 2-годишният Иван. Бившата жена на премиера Борисов общувала с хлапетата, които са на хиляди километри разстояние от нея, предимно по скайп. Виждала ги веднъж годишно, когато прелитала до родината си. Любовта, предназначена за внуците си, д-р Георгиева прехвърлила върху Айра и Бетина. Съседи на Стела били изумени от грижите, които полагала върху четирилапите си любимки. На дълги разстояния тя ги возела в бебешки колички, водела ги в „Дисниленд” и им осигуравала луксозен живот.


Макар че отглеждала скъпи породисти кучета, д-р Георгиева не била безучастна към съдбата на бездомните животни у нас. Стела често помагала с пари за лечението на бедстващи котки и кучета. Последното куче, трогнало д-р Георгиева с драмата си е Пандора – зверски изритана и с разкъсани черва, наранени бъбрек и далак. „Човешката жестокост няма граници. Защо? Ако извършителят можеше да отговори на въпроса защо? Малко финансова помощ за Пандора”, написа под дарението си от 50 долара състрадателната Стела. Тя често изказва възмущението си от лошото отношение на хората към животните. „Сърцето ми е разбито. Защо хората постоянно доказват, че мнозинството от тях не са добри? Какво се случва с човечеството? Отидох до магазин „Петс Март”, за да взема шампоани за моите Айра и Бетина. И ето ги тях - бездомни кучета и котки, предадени от хората, които са били техни семейства. Търсейки нови стопани, размахвайки опашки, душите им гледат право в очите ни, искайки състрадание и любов. Сърцето ми се къса, когато видя 14-годишен пудел, свит на стола, тих и уплашен, когато видя безпомощно чихуахуа само с три крака, скачащо край оградата... и всички останали кучета, малки или големи, пухкави или не, чакащи хорската милост. Никога не съм виждала приют за животни. Това сигурно е най-тъжното място”, написа д-р Георгиева. 

8 Коментара

....

преди 3 години

Оставете нормалните хора на мира.Пишете за Шиши и Шишевица,за бившите и настоящите на Доган,но без сервилничене.

Коментирай

Ойллл

преди 3 години

Какви жени е имал Бойко , класни жени. Докато Мунчо е воден за носа от една долна карачка. Всяка жена предпочита да има до себе си ‘мафиот ‘ с Джак Даниелс и кубинската пура , отколкото някой загащен мунчо със зелен чорап и крива хлевоуста от злоба уста и миришещ на пърцуца.!

Коментирай

Xaxaxaxaxa

преди 3 години

Малееее и тука ли налазиха троловете бе? Вие сте навсякъде бе, мама ви деба подлоги продажни хахаххахахахха

Коментирай

Ехаа

преди 3 години

Цели петдесет долара за нещастното куче Пандора... Направо много щедро, но дали ще стигнат само за зашиването му след операцията?

Коментирай

!

преди 3 години

Да го духаш, пич! Бойко е лайно, а ти си кенефът в който е изсран!

Коментирай

гоги

преди 3 години

И Стела Георгиев и Цветелина Бориславова са супер жени , не като онова чучуло Деса простакеса.

Коментирай

Do !

преди 3 години

Ae begai na rabota v zavoda , I posle da kupi6 na tvoqta selqnka 2 kebap4eta ot billa da si napravite romanti4na ve4erq. Planeta, kebap4eta I plastmasova bira .. I pyrvo opravi tvoq jivot, posle de zanimvai s horata ! Nothing personal, just friendly advice to make your pathetic life less miserable, dumb asshole...

Коментирай

Хахахха Бягай от тук, смотльо!

преди 3 години

Я се научи да пишеш, пък после давай акъл на другите! Английският ти не струва, сигурно живееш в някое американско гето и се тъпчеш с пластмаса и боклуци. Заври си дебилното мнение отзад, смешко!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.