Бившата жена на Джизъса жертва на домашно насилие

11 Ноември 2022, 11:53


Бившата съпруга на Благой Георгиев - Есмер, стана жертва на домашно насилие. Заради това рускинята напусна партньора си в последните четири години - Макс Давидов.

Освен физически бившият боксьор издевателствал над нея и психически. Омерова намери сили да говори за тежката си връзка едва сега - месеци след раздялата им, в социалните мрежи.

"Последната връзка травмира не само мен, но и сина ми... - споделя Есмер. - Дълго време не съм казвала на никого за това. Синът ми е на 6 години и познава само него като баща, откакто е на 2 години, и истински го обича!!!"

Според Омерова всички обещания и гръмки думи от Макс са били само празни думи.

 

Есмер дълго мълчала за случилото се

 

"Обвиниха ме във всички грехове на този свят, но просто си тръгнах, защото за 4,5 години нищо не се е променило и ми писна да се обвинявам, да вървя с чувство на страх, тревожност и неизказаност - откровена е танцьорката. - Никой не ми благодари за нищо... и НИТО ЕДНО ГЛАСНО обещание не спази. След 4,5 години в крайна сметка ми остана разбитото сърце на сина ми, счупената ми ръка, обиди, клюки за мен зад гърба ми, нерви, сълзи. Говореше за мен с напълно непознати, клюкарстваше с момичета завистници за злото в очите ми (през всичките години имах най-милите и светли ангелски очи на света). Изрече лъжи за мен пред брат ми, въпреки че самият той получи от мен всичко. Многократно се опитваше да подкопае авторитета на брат ми в очите ми поради завист, защото брат ми се реализира във всички области на живота. В резултат на това се върнах в семейството си както обикновено, при ИСТИНСКИТЕ СИ МЪЖЕ."

Есмер започна връзката си с Давидов след драматичния развод с Благой Георгиев и беше с него повече от четири години. Бившият национал и танцьорката окончателно се разделиха през 2018 година. Оттогава Благо не е виждал сина си Елай. Това призна и Омерова в личен чат с последователите си.

Омерова и Давидов бяха заедно над 4 години

Омерова и Давидов бяха заедно над 4 години

 

Един от тях я попита: "Благой търси ли детенцето си?". Последва категоричен отговор.

"Не и Слава Богу! Оставете го вече този баща на много деца в покой. Може би е бил възпрепятстван за демографията на нашата планета. Какво ще ви даде това на вас? Всеки ден получавам по 10-15 въпроса за него. Честно казано, благодаря на Всевишния, че ми даде най-важното чудо на този свят - сина ми. За това аз му прощавам абсолютно всичко! В мен няма лоши чувства към него", написа Есмер.

"България Днес" направи опит да открие Георгиев за коментар, но не успя да се свърже с него.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени