Бившата кандидат-снаха на Баретата с колекция за протеста

https://hotarena.net/laifstail/bivshata-kandidat-snaha-na-baretata-s-kolekciia-za-protesta HotArena.net
Бившата кандидат-снаха на Баретата с колекция за протеста

Бившата кандидат-снаха на кримигероят Златко Баретата - Никол Толева, превърна площада в модна сцена, видя HotArena.

Приятелката на покойния син на Златомир Иванов се появи на протеста в столицата в дрехи със специално  изпринтен актуален слоган – „Съсипаха я тази държава“. Никол работи с голяма модна къща във Великобритания, на която възлага да изработи дрехи с въпросния надпис. Поръчката е била направена още преди пандемията от коронавирус. В началото на карантината у нас Никол хваща COVID19. По  време на изолацията тя смята, че поръчаните дрехи и аксесоари никога няма да видят бял свят и да се озоват на пазара.

„Това е колаборация която направих с @pov___official , преди да се разболея от COVID19. Никога не успяхме да я пуснем, но изглежда, че за всяко нещо си има подходящо време и място..... Нека бъдем будни“, написа Толева.

Тя отива в „триъгълника на властта“ и дефилира със суитчър и шапка с надписа. Находчивостта й не остава незабелязана. От снимките е видно, че доста от протестиращите срещу правителството плакнат очи в дрехите на модистката. Някой от тях вече са си поръчали от актуалните към момента суитчъри и шапки. Проверка на „България Днес“ в интернет показва, че цената на суитчъра се движи между 50 и 150 евро, а шапките струват около 20 евро.

Никол Толева се теши с нова любов, след като  тежка болест погуби най-големия наследник на Баретата – Алекс. След 6-годишна връзка грациозното момиче намери пристан при популярния в социалните мрежи Никола Николов. Въпреки това Никол продължава да поддържа добри отношения със семейство Иванови. При  предно гостуване се щракна със съпругата на известния бос Калина и двамата й синове.

5 Коментара

Недко

преди 3 години

Еми то само такива протестират, където близките им са измамници, крадци, ддс-ари и Бойко ги е погнал . Не помня някое правителство да е скочила на най-големите крадци в историята на България като Божков, Арабджиеви, Минев и тем подобни които цял живот само знаят да крадат от държавата.

Коментирай

Стела

преди 3 години

Не забравяй дебилните мазни чалгари, които всички заедно не могат едно смислено изречение да съставят. Шайката сценаристи на плешивия чалгар. Платените, изперкали баби и дядвовци на Корнелчето, размахващият юмруци резидент. Като теглиш чертата - една тумба неадекватни лешпари. Най-големият ми страх е Герб да не се поддадат на натиска и да хвърлят оставка. Че тогава жална ни майка.

Коментирай

!

преди 3 години

То пък Бойко е света вода ненапита! А, дано протестите са успешни и този БОКЛУК да си подаде оставката веднъж завинаги!

Коментирай

До Стела

преди 3 години

Тъпа си като галош, “миличка”. Будиш съжаление и погнуса! На Президентът на малкият пръст не можеш да стъпиш, герберастка подлога такава!

Коментирай

ДО "До Стела"

преди 3 години

Ти си купи един учебник по Български език за 5- ти клас и научи кога се слага пълен член и кога не и тогава давай определения кой какъв е. До тогава можеш само да наддаваш вой "БИ ЙЕ СИЕ ПИЕ" и да размахваш юмруци МУУУУУХАХАХХАХАХА

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.