Бившата на Али се върна при рапър

https://hotarena.net/az-jenata/bivshata-na-ali-se-varna-pri-rapar HotArena.net
Бившата на Али се върна при рапър

Палавата Крекманова се гушка в нашумелия Марсо

Бившата половинка на нападателя Али Соу отново е на крилете на любовта, пише България Днес. Тя се върна при нашумелия рапър Марсел Величков, популярен като Марсо. Авантюрата между двамата започва още през лятото, след което последва разрив във взаимоотношенията им.

Е, сега вече изглежда всичко е изгладено. Палавата моделка сама признава, че е заедно с хитовия изпълнител. Дори споделя фотос на двамата от центъра на Милано, където любимият й я глези из марковите бутици. В друг кадър пък я опипва публично под роклята.

21-годишната Габи вече е прежалила напълно бившия голмайстор на ЦСКА Али Соу. Гамбиецът и нашенката имаха дълга връзка, тя дори отиде да живее за кратко при него в Русия, когато той подписа с местния „Ростов“. Крекманова вече не иска да чуе за футболисти и се е насочила към хип-хоп гилдията, каквато е и любимата й музика.        

6 Коментара

negara e imal po golqm shnur

преди 1 година

toa tajen sled negara nqa 6ans

Коментирай

хахаха

преди 1 година

глезел я ПРЕД бутиците! тия цървули няма да ги пуснат да влязат в тия магазини,камо ли да си купят нещо! там не е за мурви и цървули!

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Нито ги знам нито ме интересуват тези световни неизвестници безполезници.

Коментирай

ами,

преди 1 година

Барнала се като труженичка,може да изкара някое евро у Милано.Да виждате някой около тях да е облечен така?

Коментирай

Я

преди 1 година

Тая вече пърди навЪтре от чернио....

Коментирай

Али Соу

преди 1 година

пърдя си навън!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.