Бившата на Гришо го обвини в предателство и раздава съвети за любовна мъка

13 Юни 2023, 07:30


За Лолита Григор Димитров е минапо! Красивата рускиня не само е прежалила 6ългарина, но и дава ценни съвети за това как се лекува любовна мъка. Османова откровено отговаря на въпроси на свои последователи в инстаграм, като един от тях е доста директен:

„Как да се доверим отново на мъжете след края на разочароваща връзка?".

Лолита не споменава името на Григор, но за сметка на това дава изчерпателен отговор и посочва възможни решения. „Трябва да се учим от грешките си и опита, който трупаме“,  казва Османова. И допълва:  „Това ни носи житейска мъдрост. Ако в даден момент сме се доверили на неподходящ човек, това не значи, че всички мъже са лоши. 3начи, че просто, че сме допуснали грешка. Напълно нормално е да бъркаме понякога и е много важно това да се разбере. В никакъв случай не бива да пренасяме разочарованията от предишни връзки в своя нов живот. Никой не е застрахован от предателство".

 

Дали Григор разпознава себе си в някои от размислите на лолита за мъжете не е ясно. Но той също не обича да гледа назад.

 

Гришо и румънската красавица Мадалина Генеа официално заявиха на света, че вече са двойка в средата на май. Направиха го в Рим след загубата на най-добрия ни тенисист от Новак Джокович.

 

Признанието за връзката им доведе и до още едно разкритие. Направи го мадалина, макар и индиректно.

 

"На същото място една година по-късно", написа тя като коментар към споделеното от Гришо стори.

 

Това означава реално, че румънката е причина за края на връзката на Димитров с Лолита Османова. Познанство й с Григор явно датира от година, а по това време Гришо беше все още с красивата рускиня, писа „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени