Бившата на Хазарта с шокираща изповед: Отне ми дъщерята, пет години я крие от мен! Преживях много-избираше ми бельо с любовницата си, сегашната му жена забременя докато бяхме женени!

18 Декември 2019, 11:37


Хип-хоп звездата Ицо Хазарта и бившата му съпруга Диана Котева водят жестока война и тежка съдебна битка за дъщеря си Аделина, която вече е на 14-години. Рапърът е лишил първата си съпруга от родителски права,м а най-куриозното в случая е, че тя дори не е знаела затова, пише Галерия.

След като се разделят с Ицо през 2007г., Диана отива при своите родители в Кърджали заедно с дъщеря им. Тогава тя си е търсила работа и се налага родителите й да се грижат за малката. Точно тогава Ицо изпраща майка си в дома на семейството на Диана, която на следващия ден без да предупреди никого качва Аделина на автобуса за София, без обяснение или коментар.

„Според мен това е отвличане! След този инцидент Ицо заведе дело за развод, като ме заплашваше, че е намерил 20 свидетели, които ще доказват, че аз съм луда. Оказва се, че Ицо е завел дело през март 2015г. за отнемане на родителските ми права, без да знам за това. Тогава живеех в Лондон”, споделя бившата на Хазарта.

По-късно става ясно, че призовкарят по делото не я открива на адреса й в София, след което й назначават особен представител.

„Когато научих, че вече съм с отнети родителски права това беше шок за мен. Не можех да си представя, че човекът, на когото оставих детето си, без да имам претенции за каквото и да е било по време на развода, ще подаде жалба в съда без дори да ме уведоми”, споделя Диана.

Тя предполага, че всичко това е породено от ревност, след като Ицо разбра, че тя има нов мъж в живота си.

„Това, че Ади остана при него, не значи, че аз съм се отказала от нея. Просто това беше по-доброто за нея в този момент. Заминах за Лондон започнах от нулата, защото оставих всичко на Ицо, детето да живее в уредена среда при другия родител”.

Щом разбира, че е с отнети права Диана завежда две дела – в Касационния съд за отмяна на решението за отнемане на родителските й права без доводи и без да се споменават двамата й свидетели. Това дело не е уважено и тя завежда второ в Софийски градски съд за възстановяване на правата й като родител, На първа инстанция тя губи делото, което скоро ще се гледа на втора инстанция.

„Спечелих делото срещу Дирекция за социално подпомагане-Лозенец. Подала съм жалба и в Европейския съд в Страсбург за нарушаване на правото ми на защита в съда. Не съм била уведомена по никакъв начин е заведено дело срещу мен, че се е водило такова, че съм и осъдена”, отсича Котева. Тя не може да се вижда с дъщеря си от дълго време. За последно това се случва на делото през май тази година, когато тя се явява като свидетел по делото, а иначе не е била заедно с дъщеря си от 6 януари 2014-а.

Този ад продължава и до днес.

Никой от роднините на Ади не може да я вижда. Братчето й е на 5 години и половина и още не са се виждали. „Ицо не ми вдига телефона в дните, отредени ми за срещи от съда. Вратата не ми се отваря с мотива, че детето не иска да ме вижда. Ходила съм със съдия изпълнител, с полиция, със социалните, жалби съм подавала, но така и не успях. Допускам, че тя не иска да ме вижда, но ще направя всичко възможно да се чувства добре с мен, без да я настройвам срещу когото и да е било. Тя се държи хладно и резервирано. Сигурна съм, че Ицо добре я е настроил. След като разбра, че съм бременна с второто ми дете от новия ми мъж започна много да се заяжда и да се държи лошо с мен. Казах й, че няма да толерирам подобно поведение и няколко месеца не се чувахме.

Въпреки обтегнатите отношения майката не спира да отрупва дъщеря си с подаръци и дрехи. Открила й е влог, в който вече са натрупани над 10 000 лева, които Ади ще може да тегли, след като стане на 18 години.

„Когато разбрах, че проблемът са 40 лева издръжка на месец, за която също съм осъдена, изпратих парите, но Ицо ги върна. Върна ми и Коледния подарък за миналата година”. 

Диана разказва, че през двете години на брака им тя е била принудена да търпи изневерите му.

„Беше отишъл на секстуризъм в Германия при едно момиче българка. И двамата бяха ходили да ми избират бельо за подарък. Представяте ли си какво трябваше да изтърпя аз. Той имаше връзка и с настоящата си жена Женя по време на брака ни. От Ади знам, че Женя е била бременна от него още докато сме били женени и е направила аборт”, казва Диана.

С днешна дата Диана живее в България. Собственик е на счетоводна кантора в Лондон, преводач е към Кралската полиция във Великобритания и лектор в частно училище в Пловдив.  

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ина
преди 3 години
-5
Тая кукумявка къде е била през цялото време? И бившият ми мъж е невъзможно говедо, безотговорен, финанси -нула, обаче звъни на детето ни всеки ден, отделя време да я изслуша, и и е създал илюзията, че светът да се свършва, ще я заведе в нов. Никога няма да се примири, ако и забраня да го вижда, което е 3-4 пъти в годината, защото не живее в България. А не и е купил едни чорапи. Така, че Ицо най-вероятно просто и е усложнил положението, което сама си е създала.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бббб
преди 3 години
0
Много злобен изглежда! Неудовлетворен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ясен
преди 3 години
-3
Този си е леке. Пее срещу мафията, после ходи да им духа за 200 лева на предизборни концерти. Какво да очакваш от такъв педал
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 3 години
-6
Горката жена! Какъв боклук бил този! Но за съжаление това са мъжете - баща ми направи подобна мизерия на майка ми при условие, че тя си тръгна с една малка торбичка дрехи, оставяйки абсолютно всичко. Даже дрехите си не взе, освен два парцала. Ей така без предупреждение, зад гърба, тихомълком ти правят мръсотиите. Да се родиш жена означава, че ще има да теглиш от такива боклуци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
465
преди 3 години
-4
Ицо хазарта ми е ужасно неприятен тип с тая изкривена на една страна усмивка.Личи какъв характер е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майка
преди 3 години
-1
Този може ида е боклук!Сигурно!Но ти толкова години каде беше???????????И аз нямах нищо като зарязах един наркоман ама си взех детето с мен!Сега имам мъж доктор,работя това за което съм учила !А детето ми всеки миг е до меееен!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хммм
преди 3 години
-17
Що за майка, след като уж “отвличат” детето ѝ, оставя нещата така?!? Тръгнала да си търси правата след 5 години... Ами нормално е всичко, което ѝ се случва и си го заслужава!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 3 години
-2
Я пак прочети, че май нещо не разбра а ти убягнаха сибията, последователността им и т.н.
о
преди 3 години
-2
СЪБИТИЯТА
А?
преди 3 години
0
Оправете си последния абзац!!! Авторът в кой клас е? Така написано изглежда, че е от друга статия и по невнимание е сложено тук. В крайна сметка за кого става дума (бившата или настоящата) , че нещо не ми е ясно?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Б!
преди 3 години
-5
Ми като си малоумен/а! Кво не чу? Както и да са го написали няма да ти стане ясно! Чети в. "Дума", там ще ти е ясно всичко.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени