Бившата на Кулагин Елена Виан днес е красива, но вижте как е изглеждала, когато са били гаджета (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/bivshata-na-kulagin-elena-vian-dnes-e-krasiva-no-vijte-kak-e-izglejdala-kogato-sa-bili-gadjeta HotArena.net
Бившата на Кулагин Елена Виан днес е красива, но вижте как е изглеждала, когато са били гаджета (СНИМКИ)

Танцьорката Елена Виан снощи се появи във „ВИП Брадър“, за да защитава бившето си гадже, а именно – съквартирантът Валентин Кулагин. Решението на червенокоската да се покаже в ефир предизвика фурор в мрежата, като преобладаващото мнение е, че е толкова красива, че Вальо, имайки я до някога до себе си, е ударил в земята всички мъже в къщата взети заедно.

 

Откакто е в къщата, гримьорът се перчи, че дългогодишната му афера – която Елена нарича само „ученическа любов“, с хубавицата е ясен показател, че той е 100-процентов мъжага. Фука се най-вече с това, че тя е класирана в топ 20 на световни красавици в класацията на американското сп. „Максим“ Maxim Finest.

 

Да, Елена е много очарователна днес, но не и тогава, когато е имала вземане – даване с Валентин. HotArena се натъкна на фотоси на Виан, правени около 2009-а година, на които танцьорката прилича на всяка друга, но не и на сегашното себе си.

 

Още по-комичен вид й придава гримът, който е направен лично от Кулагин.

 

Снощи в предаването на живо тя заяви, че със скандалния гримьор са имали връзка, но в момента не са заедно. Виан спести факта, че от няколко години насам има сериозни отношения с Виктор Братованов. Двамата се запознали покрай работата в нощното заведение на пъпа на София, което преди известно време смени концепцията и името си . Обичат да пътуват и най-често избират екзотични местенца по света.

 

 

10 Коментара

Zlatena

преди 5 години

В пилметричната агенция на Нова рейтинга на вип брадър 2018 е паднал на 13% което доказва ще това предаване се гледа от 10 годишни хлапета роми кифли и хора които обожават вербалната психическа агресия която психично болния руснак Валентин Кулагин прилага на останалите

Коментирай

Klouna Kurvagin

преди 5 години

Кулагин е толкова жалък боклук. На кое му се възхищавате ? На това , че цели жените с топка с такава злоба и толкова самодоволна усмивка ? На това, че дразни, обижда и провокира всички , а после се прави на жертва и моли бабите да го пазят

Коментирай

13

преди 5 години

Хубаво си е момичето- и сега и преди си е била хубава. А и защо Кулагин да не се хвали с нея- с какво е по качествен бизнесмена-пчелар Стефан,та непрекъснато се хвали и парадира с "любовта на живота си"- но не можем да се сетим ,че това е небеизвестната Гала. Ето даже и тук- текат нон стоп реклами- и се редуват/няма празно/на Гала с крема за подмладяване и неговият серум за мъжка потентност. Ето това е извратеното в действителност а не безобидният Кулагин.

Коментирай

Anna

преди 5 години

Като гледам какви са били гримовете и стилът преди 10 години не намирам нищо фрапантно. Ок, не харесвате Кулагин, ваше право на мнение, но каква е тази статия срещу жената, веднага на следния ден след като го е защитавала. Както и да е изглеждала тогава, пак е доста по-добре от, да речем Нора. Аз също не харесвам Кулагин, но на зла круша - зъл прът. Такива простаци са вътре, че Кулагин им е много лек вариант на тормоз, спрямо ограничените им умствени способности.Всъщност сериозно питам, без да се заяждам, Стефан на Гала с какво друго, освен че и е половинка, е прочут?

Коментирай

43544

преди 5 години

Затова Златена пише коментари във всеки сайт и всеки материал едно и също... Понеже очаква да гледа Фермата .. хаха смешна си, която и да си.

Коментирай

zlatena

преди 5 години

Рейтинга на вип брадър 2018 в пилметричната агенция на нова тв да истински и са 13% колкото и да им е тъжно на продуцента Нико Тъпарев на 10 годишни хлапета роми хлапета и хора които обожават психическа вербална агресия която психично болния руснак Валентин Кулагин прилага на останалите.Които не го мързи ще виде рейтинга на нова в чичко гугъл а които го мързи винаги ще вика ще рейтинга на вип брадър 2018 е висок е да ама не рейтинга го съсипа руснака Валентин Кулагин затова предаване го гледат само мазохисти

Коментирай

zlatena

преди 5 години

Рейтинга на вип брадър 2018 в пилметричната агенция на нова тв са истински и са 13% колкото и да им е тъжно и неприятно на продуцента Нико Тупарев на 10 годишни хлапета роми и хора които обожават психическа вербална агресия която психично болния руснак Валентин Кулагин прилага на останалите.Които не го мързи ще виде рейтинга на нова в чичко гугъл а които го мързи винаги ще вика ще рейтинга на вип брадър 2018 е висок е да ама не рейтинга го съсипа руснака Валентин Кулагин затова предаване го гледат само мазохисти

Коментирай

Кулагин победител!

преди 5 години

Разката им фамилията на тия селски изчадия мама им деба

Коментирай

Алоооу,ПИЛметричната!

преди 5 години

Казва се ПИЙПЪЛметрична!А,защо се казва така-вземи и прочети,та белким нещо влезне в простата ти глава!Кулагин може и да е вербален терорист,но поне има умствен багаж,в пъти повече от такива като теб!

Коментирай

Ohooo

преди 5 години

Eba si kretenite! Da , maj e, tja go e ebala s 30 sntimetrovo dildo v maznija gaz!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.