Бившата на Рачков заряза децата й Милошев заради „Откраднат живот“

4915
04 Юли 2018, 14:00


Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на продуцента Евтим Милошев – Христина Апостолова, била на ръба на пълното физическо изтощение заради шестия сезон на хитовия сериал, пише "Галерия".

Актрисата, която се преквалифицира в сценарист, будувала по цели нощи, за да измисля интриги в популярната поредица. Тя почти зарязала мъжа си и синовете си, за да гради сюжетни линии, конфликти и развръзки в очакваното продължение, в което най-вероятно на екрана ще изгрее отново Юлиян Вергов в компанията на приятеля си Владо Карамазов. Първият щял да се завърне като доцент Банков, който в четвъртия сезон излезе от екшъна в бяло заради германска съпруга в кома. Този път обаче в играта ще се включи и персонаж на Карамазов.

Стажът на Христина Апостолова като сценарист вече никак не е малък. Освен в „Откраднат жи-вот" тя е градила сюжетни линии в „Столичани в повече" и в „Дървото на живота", като има вкус към нормалното кино и недолюбва идиотските кадри. Такава е Хриси -влезе ли в битка, става концентрирано странно същество, което е толкова вглъбено в това, което прави, че трудно можеш да стигнеш до нея в подобен момент, а тези битки понякога продължават доста дълго", казва за нея Владо Карамазов. Личният рекорд на Христина бил три денонощия без сън и храна в името на каузата „откраднат живот". Стресът е огромен -не е ли готова с историята, на следващия ден екипите, ръководени от мъжа й, няма какво да снимат. Понякога била на предела на силите си - -в подобни моменти всяко недоизпипано действие от страна на операторите и режисьорите предизвиквало гръм и мълнии, но после бързо й минавало, разказват колегите.

Кариерата на Апостолова в тв бизнеса наистина не прилича на никоя друга. След като завършва ВИТИЗ, играе за кратко в театрите на София, Благоевград и Враца. И. макар че е красива и талантлива, по нищо не личи, че актьорстването за нея е на всяка цена.
„Не можех да се освободя докрай от колебанието – дали ставам за тази работа или не. Нито от съмнението, че мога да се справя с поредната роля. И тогава се запитах дали имам характер за това“.

И някъде по това време намира убежище в думите - така, както.е правила още като тийнейджър в Хореографското училище. За всяка тройка в точните науки информирала майка си в епистоларен жанр. Макар и кратки, писмата ставали все по-атрактивни.Така майка й, която е икономист, бързо разбрала,ч е дъщеря й няма да стане адвокат, както се надявали в семейството, където доминирали технократите.

Но не Апостолова търси професионалното писане – то я открива. Викат я в БНТ, за да се включи в „По-добре късно, отколкото никога“. Но токшоуто е обречено заради доста спорния диджей Дамян, и заради комичната претенция да дръпне публика от „Шоуто на Слави“.

Междувременно Христина пише текстове за песни. През 2007г е водеща в радио, когато от Би Ти Ви я тестват за редактор Съвайвър. Тя не само не познава никого от екипа, но не си пада и по хората, които продуцентът Евтим Милошев е събрал. Единственият светъл лъч в Владо Карамазов - по-скоро надеждата, че той ще бъде харесан като водещ. Христина прави всичко възможно, за да изтъкне качествата на красавеца, с когото са близки още от академията, макар че са в различни випуски.

Карамазов и Апостолова са страшно надъхани на тема „Сървайвър", но не са убедени, че Милошев е човекът точно за това риалити - струва им се, че се прави хем на голям интелектуалец, хем на отракан гъзар. Докато се случват приключенията в Доминикана, Панама, Филипините и Камбоджа, тя първо печели имиджа на желязната лейди - адски прецизна във всеки детайл, с изявени воля и хъс на биткаджия, въпреки че от амбиция да бъде перфектна става само кожа и кости". След това печели и сърцето на Евтим. Въпросът, който все така вълнува консуматорите на сълзливо-драматични сюжети и до ден днешен, е следният: дали Христина е зарязала Рачков заради Милошев.

„Вече се бяхме разделили с Митко - като цивилизовани хора, поддържащи нормални отношения в името на детето си. Винаги съществува човешки начин за това, макар че със сигурност в подобни ситуации има и наранени".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ФЕН
преди 11 месеца
0
Сега разбрах на кого прилича сина им с Рачков !!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени