Бившият мъж на Векилска я смени с млада блондинка (СНИМКИ)

27 Юли 2023, 12:55


Бившият съпруг на тв звездата Мариана Векилска най-сетне е успял да се съвземе от тежката им раздяла и има нова половинка до себе си. Радиоводещият Симеон Колев се похвали, че със значително по-младата от Мариана блондинка вече съжителстват на семейни начала в неговия апартамент в столицата. Новата изгора на Симо се казва Йоана, не е медийно известна и не се знае с какво точно се занимава, писа "Ретро".

Връзката им с Колев била скорошна, но вървяла по мед и масло. След развода с Векилска Симеон дълго време не можеше да се възстанови от травмата и бе без жена до себе си. Те се разведоха през 2019 г. след 12-годишен щастлив брак, а крахът на отношенията им, иницииран от Мариана, съсипа радиоводещия. Той споделяше дори, че е посещавал психотерапевт, за да се справи с депресивните състояния, които са го налегнали, когато с тв звездата се развели.


„Раздялата с Мариана за мен беше трудна, драматична и унизителна. Приех я като най-големия си личен провал. Беше подценена съвкупност от лична болка. Но постепенно си дадох сметка, че не мога да се сърдя на пълнолетен човек за това, че е взел решение“, сподели след развода Симо. Радиоводещият признава, че когато Векилска решила да напусне дома им, и за общия им син Момчил, и за дъщерята на Мариана от предишен брак било тежко.

„Момчил беше на 10, а Габи беше втора година студентка в Холандия и излизаше от една много трудна връзка. Аз минах през всякакви периоди след разпадането на брака ни – на обвинения, на съжаления, на самосъжаление, но трябваше да остана цял, защото нося отговорност пред себе си и пред двете деца“, допълва Симо. От разстоянието на времето в главата му продължавали да кънтят последните думи на голямата му любов, с които го „шамаросала“ на изпроводяк. „Мариана ми каза: Симо, мерси, ама чао!“. Трудно се живее с такъв човек. Няма да забравя и друго нейно изречение на тръгване: „Ти си перфектният мъж и това е най-големият ти проблем“, спомня си с болка Колев. Най-ужасният момент за него обаче дошъл няколко месеца след раздялата. Наложило му се да тръгне на терапевт, защото отключил сериозни проблеми. Адът продължил повече от година, през която получавал панически атаки.


Дълго време след развода с Мариана не били в добри отношения и не успявали да изградят приятелство. Напоследък обаче лошите чувства помежду им отшумявали и общували все по-нормално. Откакто Симо имал жена до себе си, бил много по-спокоен и оставил лошите емоции в миналото. 49-годишната Векилска пък след развода с него реши да не прави личния си живот обществено достояние и пази упорито в тайна дали има човек до себе си.


След като изкара известно време като чиновник в Брюксел, тя се завърна у нас и вече близо 3 години води собствено предаване в ефира на БНТ – „България в 60 минути“. Общият им син със Симо живее все още при нея, но през този юни навършил пълнолетие. Щерка ѝ Габриела от първия ѝ брак с футболиста Георги Донков също се завърна у нас след студентството в чужбина и имала сериозен приятел, с когото живеели заедно.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Минчо,мани я тая крава
преди месец
0
Когато станахте гаджета,аз бях някаква тийнейджърка и се чудех как такова готино и свежо момче може да се хване с тая крава нескопосана.Отървал си се,то не можеш да я изхраниш тая биволица,но мани това не е кусур да си сланина дебел,а виж я какъв бурсукнизглежда....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени