Бившият на Деси Цонева не пуска сина им в чужбина

10 Май 2023, 14:11


Бившия мъж на Деси Цонева - Янчо Таков, не пуска сина им Яни - младши да пътува в чужбина с майка си. Именно затова тийнейджърът, който сега е в седми клас, не може да пътува с майка си и настоящият й съпруг и Явор Стефанов. С тях бе само малката му сестричка Бианка.

 

„Баща му не ни дава да пътуваме в чужбина. Дори евентуално да подпише някаква декларация, той е пуснал в Гранична полиция някаква молба, че аз отвличам детето и мен ме прибират като престъпник“, с тези думи Деси отговори на въпроса на Гала в „На кафе“ защо синът й не е бил с тях на почивката в Португалия.

 

„Заради това Яни не иска да общува по никакъв начин с баща си и се е настроил срещу него. Явно баща му не осъзнава, че детето страда и мен не ме наказва по никакъв начин, а просто губи сина си. Накрая в съда ще се оправим, като не става с добро“, каза още Цонева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вая
преди 3 седмици
-1
И двамата са един дол дренки. Татино синче и татина дъщеричка, родени, отгледани и пораснали на широко с червените пари, откраднати от народа, дундуркани, лигавени, безобразно, разглезени, за тях всичко да има , в най- престижни училища, университети пращани, бутани и пробутвани навсякъде и накрая гола вода, нищо не става от тях, пияни, неадекватни, шашави и прости, НО с претенции за произход, за елит, за класа, за превъзходство. А иначе самата постъпка на мъжа е глупава и безмислена, внася ненужно напрежение и негативни емоции на собственото си дете , лишава го от незабравими и прекрасни моменти с майка му и сестричката му. Кому е нужно? Какво по- хубаво от това детето да има емоции, преживявания, моменти, пътувания с майка си и близките си?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахахаха
преди 3 седмици
0
Само като му погледне сурата човек,и му става ясно що за....... Деси усмихната и лъчезарна до него,а тоя свил гадно очички,все едно света му е крив.Такива бащи вън в забрава....ще и накриви шапката на Деси.Яни расте и чао на баща му,позната до болка история.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 3 седмици
-6
Наказва детето само за да прави напук на майка му! Типично за изоставения бг мъж!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hm
преди 3 седмици
-1
Де да беше типично само за изоставения бг мъж.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени