Бившият на Мария Бакалова я заличи от живота си, лъсна в клип на близначките Алекс и Влади

https://hotarena.net/laifstail/bivshiiat-na-mariia-bakalova-ia-zalichi-ot-jivota-si-lasna-v-klip-na-bliznachkite-aleks-i-vladi HotArena.net
Бившият на Мария Бакалова я заличи от живота си, лъсна в клип на близначките Алекс и Влади

Бившия приятел и първа голяма любов на Мария Бакалова я заличи!  26-годишният Павел Кралев и изтрил всички кадри заедно с изгряващата звезда на Холивуд, с която се познават от деца и която е първата му любов, научи HotArena.

Младежът също е от Бургас, а двамата са учили в едно училище. В профилите на Павел Кралев в социалните мрежи липсват каквито и да е доказателства за техните взаимоотношения. Въпреки това Мария, още пази мили спомени с момчето, а техни общи кадри могат да се намерят в нейния профил. На една от снимките актрисата пише

\"Най-прекрасното момче\",

а двамата се усмихват и позират на моста в Бургас. Отношенията им достигат своя край, когато Мария решава да последва мечтите си и да учи актьорско майсторство в академията в София. Тя се мести в столицата и оставя момчето съкрушено. Въпреки това Павел, който е син на строителен предприемач се съвзема и също решава да учи в София в Университета по архитектура, строителство и геодезия. Кралев има брат близнак Симон. Двамата са засичани често в големи дамски компании. В приятелският им кръг са близначките Алекс и Влади, в чийто клип Павел и близнакът му Симон се снимат. Красивите младежи са участвали в предаването „Сделка или не“, писа „България Днес“.

2 Коментара

хаха

преди 2 години

на мария бакалова й е през...

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

точно...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.